El FC Barcelona crea una nova identitat visual per a la commemoració del seu 125è aniversari

El FC Barcelona crea una nova identitat visual per a la commemoració del seu 125è aniversari

El nou logotip està inspirat en l’estil de joc reconeixible amb el qual tothom identifica el Barça i que té la pilota com a principal referència

El FC Barcelona ha celebrat 124 anys i ha aprofitat aquesta fita per donar pas a l’efemèride que es produirà tot just d’aquí a un any. El 29 de novembre del 2024 commemorarà el seu 125è aniversari i és per això que el Club ha presentat el logotip que utilitzarà en aquesta simbòlica fita. La nova identitat visual creada amb motiu d’aquesta efemèride sintetitza un estil de joc reconeixible, elaborat a consciència al llarg de molts anys, amb el qual tothom identifica el Barça, i que té la pilota com a principal referència.

A partir del claim ‘Volem la pilota’, el comitè estratègic del 125è aniversari, format per la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, l’Àrea de Presidència i RRII, i el Comissionat, David Carabén, juntament també amb l’Àrea de Barça Identity i la consultora de marca Morillas, han treballat conjuntament en tot el procés de creació d’aquesta identitat visual. A través del relat del Manifest que Carabén ha elaborat per a l’ocasió, es desenvolupa el simbolisme que ha tingut la pilota al llarg de tota la història del Club, un senyal d’identitat que el Barça llueix al cor del seu escut.

El Club té previstes diverses iniciatives per a la celebració del seu 125è aniversari, així com la implementació durant tot l'any d'aniversari d’aquest logotip creat per retre homenatge a aquesta històrica fita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut