Quatre culers, convocats amb la selecció espanyola

Quatre culers, convocats amb la selecció espanyola

Iñigo Martínez, Gavi, Ferran Torres i Lamine Yamal són els blaugranes escollits per a aquesta aturada, l'última del 2023 i amb la Roja ja classificada per a l'Eurocopa

Fins a quatre representants tindrà el FC Barcelona en la propera aturada internacional de la selecció espanyola, que tindrà lloc després del partit d'aquest diumenge contra l'Alabès (16.15 h). Amb el bitllet ja assegurat per a l'Eurocopa 2024 que es jugarà a Alemanya, Luis de la Fuente segueix comptant amb Gavi, Ferran Torres i Lamine Yamal, que repeteixen respecte a la convocatòria anterior, i apareix també la novetat d'Iñigo Martínez.

Iñigo Martínez torna a La Roja després de 8 mesos

El central, que acumula molts minuts en les últimes setmanes, s'ha guanyat un lloc entre els 25 seleccionats per jugar contra Xipre i Geòrgia en els últims partits d'aquesta fase de classificació i podria tornar a jugar amb La Roja després de fer-ho per última vegada el mes de març. També amb la selecció espanyola, però en aquest cas amb la sub-21, hi serà el migcampista Fermín López.

Ter Stegen i Gündoğan, fixos amb la Mannschaft

Qui també tindrà feina amb la seva selecció nacional són els dos futbolistes alemanys de la plantilla, Marc-André Ter Stegen i İlkay Gündoğan, que han estat convocats pel seleccionador Julian Nagelsmann de cara als partits amistosos contra Turquia i Àustria.

Christensen i Kounde, amb Dinamarca i França

Tampoc es perdrà aquesta aturada Andreas Christensen, peça clau de la selecció danesa, amb la qual buscarà assegurar-se la presència en la pròxima edició de l'Eurocopa en els partits decisius contra Eslovènia i Irlanda del Nord.

Un altre defensa que farà les maletes és Jules Kounde amb la selecció francesa, que tindrà dos duels intranscendents contra Gibraltar i Grècia, atès que ja estan classificats per a l'Eurocopa de l'estiu vinent a Alemanya.

Raphinha tindrà dos partits molt complicats

Passant a les seleccions sud-americanes, el brasiler Raphinha també viatjarà per disputar dos partits de màxima exigència a Colòmbia i a casa contra l'Argentina, en la 5a i 6a jornada de la fase classificatòria pel Mundial 2026.

Els Joaos amb Portugal i Lewy amb Polònia

Roberto Martinez comptarà amb la presència de Joao Félix i Joao Cancelo per aquesta finestra internacional. El davanter i el lateral han estat convocats amb la selecció portuguesa per disputar els dos davant de Liechtenstein i Islàndia. El combinat nacional ja va assegurar la seva participació en l'Eurocopa 2024 a l'aturada d'octubre.

D'altra banda, Robert Lewandowski ha estat cridat amb la selecció nacional per disputar la nova ronda de classificació per a l'Eurocopa 2024. El polonès s'enfrontarà a la República Txeca en la novena jornada dels classificatoris.

Araujo, peça clau amb Uruguai

Ronald Araujo torna amb la selecció uruguaiana per liderar la defensa charrúa en dos partits més de classificació per al Mundial 2026. El blaugrana s'enfrontarà, en primera instància, a l'Argentina de Messi, primera de grup, mentre que en el segon partit l'Uruguai buscarà els tres punts davant Bolívia, que encara no ha guanyat cap enfrontament en les quatre jornades classificatòries i es troba en l'última posició.

Jaume Cuellar repeteix amb Bolivia

El davanter del Barça Atlètic ha estat convocat amb el combinat bolivià per disputar els duels contra el Perú i Uruguai. Així doncs, Cuellar buscarà la classificació per al següent Mundial en aquesta nova finestra internacional.

 

*Aquesta notícia s'anirà actualitzant a mesura que es facin públiques totes les convocatòries, i altres jugadors del FC Barcelona puguin ser convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut