Rayo Majadahonda - Barça Atlètic: Quarta victòria consecutiva! (1-2)

El filial blaugrana ha aconseguit un nou triomf a domicili amb gols de Percan i Iker Goujon i demostra que continua en un gran estat de forma

El Barça Atlètic segueix en ratxa. El Rayo Majadahonda ha plantejat un partit igualat que ha derivat en un 0-0 al final dels primers 45 minuts. Ara bé, els jugadors dirigits per Rafa Márquez han sabut “girar la truita” i han acabat imposant-se per 1-2 al marcador, celebrant així la quarta victòria consecutiva en lliga.

Inici igualat entre els dos equips

El primer tram de la primera meitat s’ha caracteritzat per una lluita de tu a tu entre el Rayo Majadahonda i el filial del Barça. Els 22 jugadors han mostrat un nivell de joc igual, tant en atac com en defensa. Tot  s’ha de dir, poques accions ofensives han marcat el ritme dels primers 45 minuts.

Alberto Fernández ha intentat posar la por al cos als jugadors de Rafa Márquez, però el seu xut ha sortit molt desviat al minut deu de partit. A partir d’aquest moment, i fins el xiulet final de la primera part, Mikayil Faye ha estat clau en defensa. Ha tallat jugades en atac dels rivals i ha  mogut el joc des del bloc baix blaugrana. El senegalès està trucant a la porta del primer equip cada cop amb més força.

Moha Moukhliss als minuts finals de la primera meitat de partit ha provat un xut de falta que ha sortit fora. D’aquest mode el Barça Atlètic ha acabat amb un 0-0 els primers 45 minuts a l’Estadio Cerro del Espino.

45 minuts d’atac on l’Atlètic s’ha imposat

Els dos equips han mantingut un plantejament idèntic al de la primera meitat. Diego Percan, però, ha aprofitat una gran internada en atac de ‘Trilli’ que ha agafat la defensa madrilenya desprevinguda, i després d’un mal refús del Rayo, ha realitzat el 0-1. Amb aquesta gran jugada associativa dels jugadors blaugrana, el segon equip culer es col·locava provisionalment segon a la tercera categoria del futbol espanyol.

L’alegria seria “efímera”, ja que al minut 61 Jorge Casado posaria les taules al marcador. El central de l’equip madrileny ha aprofitat una rematada de cap del seu company a l’eix defensiu, Kike Hermoso, i ha desviat aquesta a gol, descol·locant totalment a Marc Vidal. Així doncs, el partit tornava a l’empat inicial, aquest cop amb una igualtat a un gol.

Posterior al gol, Mamadou Fall ha realitzat el seu ansiat debut amb el filial blaugrana, substituïnt a Sergi Domínguez Aquests minuts del senegalès han donat profunditat al joc blaugrana que ha derivat en gol al minut 67 del Barça Atlètic. En aquest cas Iker Goujón ha aprofitat una altra centrada de ‘Trilli’ i ha instaurat l’1-2 al marcador. Entre llàgrimes, l’atacant blaugrana ha celebrat el seu primer gol amb la samarreta del Barça. D'aquesta manera, els de Rafa Márquez són colíders del grup 1 de Primera Federació.

Rayo Majadahonda: 1

Barça Atlètic: 2

Rayo Majadahonda: Dani Martín, Diego Ceballos, Kike Hermoso, Jorge Casado, Rodrigo ‘Ro’ Abajas, Álvaro Arnedo (Hugo Esteban, min. 80), Raúl Tavares, Alberto Fernández (Rubi, min. 69), Alejandro Caverías (Juanjo, min. 69), Markus Anderson, Rubén Enri (José L. Cortés, min. 80).

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, Mikayil Faye, Sergi Domínguez (Mamadou Fall, min. 64), Álvaro Pérez ‘Trilli’, Moha Moukhliss, Aleix Garrido (Cristo Muñoz, min. 89), Unai Hernández, Diego Percan, Pau Víctor, Iker Goujon (Jaume Cuéllar, min. 73).

Gols: 0-1, Diego Percan (min. 54); 1-1, Jorge Casado (min. 61); 1-2, Iker Goujón (min. 66).

Àrbitres: Román Román, Rubén Díez, Pedro Javier López, i Álvaro García.