El futur Spotify Camp Nou comptarà amb un memorial per als culers

El futur Spotify Camp Nou comptarà amb un memorial per als culers

Amb una capacitat de 26.600 columbaris i 180 metres quadrats disponibles per a la col·locació de plaques commemoratives, el Memorial FC Barcelona és un espai dissenyat per retre homenatge a tota l’afició blaugrana

El FC Barcelona presenta un nou projecte inclòs en la remodelació de l’Spotify Camp Nou, epicentre de l’Espai Barça, que consisteix en la creació d’un memorial cinerari per a tots aquells culers que desitgin que les seves restes mortals descansin eternament al temple del barcelonisme. A escassos metres de la gespa i en un espai ple de simbolisme, els aficionats i aficionades podran vincular per sempre la seva passió pel Club, pels seus colors i per tots els moments viscuts celebrant els èxits que formen part de la història del Barça.

Sota el nom Memorial FC Barcelona, el Club, juntament amb Eternal Sports Memorial, ha dissenyat un projecte integral únic destinat a retre homenatge a l’afició, perquè ells són una part fonamental de la gran família blaugrana. L’espai no només estarà destinat a allotjar les cendres de les persones més culers, sinó que també disposarà de 180 metres quadrats disponibles per per col·locar una  edició exclusiva i limitada de 9.000 plaques commemoratives per a tots aquells seguidors i seguidores que, en vida, vulguin tenir el seu nom al costat de les grans estrelles i personalitats del Club i que formaran també part d’una de les zones més solemnes que tindrà el futur Spotify Camp Nou.

Amb una capacitat per a 26.600 columbaris, dins l’Estadi i en un espai privilegiat, les urnes funeràries quedaran ocultes darrere de grans murals que il·lustraran moments històrics dels quasi 125 anys de vida del Club, mostrant alguns dels èxits més llegendaris. Records inoblidables que també han ocupat un espai important en la vida de tots aquells culers que descansin en cadascun dels columbaris. A més, també hi haurà un espai comú per guardar-hi les cendres.

El futur Spotify Camp Nou, que disposa dels permisos necessaris per incorporar un espai funerari al seu disseny, mostrarà l’orgull de pertinença de cada soci, sòcia, aficionat o aficionada. Així, el FC Barcelona fa realitat un dels seus propòsits en el desenvolupament de la remodelació de la nova llar blaugrana com és el d’incloure en el seu recorregut sentimental per la història del Club a un dels seus principals protagonistes, la seva incondicional afició. La trajectòria del Barça no és només una història d’èxit, sinó que sobretot és una història de persistència, superació i ambició, que sempre ha comptat amb el suport de la seva afició, estant al costat de l’equip fins i tot en els moments més difícils.

Un espai commemoratiu ple de sentiment culer

El columbari serà un espai diàfan, ple de calidesa, gràcies als seus materials i textures, i estarà distribuït a partir de quatre elements. Quatre cubs il·luminats simulant unes claraboies i on la llum que contindran al seu interior és una al·legoria a la continuïtat de la vida i aquesta connexió amb el temple blaugrana, mantenint així el vincle emocional entre l'afició i el Club, esdevenint una zona commemorativa que permeti perpetrar el sentiment culer. En el cas de les plaques commemoratives, aquestes es col·locaran en una paret de vidre, retroil·luminada amb llums LED.

Pel que fa a la seva comercialització, els preus dels columbaris oscil·la entre els 250 euros i els 6.000 euros, en funció del termini de la cessió, i en el cas de l’Ara Comunitària, el preu és de 1.500 euros. Per la seva banda, les plaques commemoratives tindran un cost de 300 euros.

Tots els socis i sòcies comptaran amb un accés anticipat, i a partir d’avui 31 d’octubre, qui hi estigui interessat tindrà dues setmanes de preferència respecte a la resta de públic per poder adquirir l’espai que desitgi. En aquest sentit, el Club i Eternal Sports Memorial han habilitat una pàgina web amb tota la informació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut