Lewandowski arriba als 50 partits de blaugrana amb gol

Lewandowski arriba als 50 partits de blaugrana amb gol

El davanter polonès ha marcat 35 gols en el mig centenar de partits amb la samarreta del Barça

Robert Lewandowski segueix fent història amb la camiseta del Barça. I és que aquest diumenge davant Osasuna, el davanter polonès ha complit el seu partit número 50 d’ençà que va fitxar pel Club.

De professió golejador

El davanter va arribar a Can Barça l’estiu del 2022 procedent del Bayern de Munic on s’havia convertit en un dels millors davanters del món. I no vàrem esperar molt per veure el seu debut oficial amb la samarreta blaugrana, ja que el polonès va sortir d’inici a la primera jornada de la Lliga 2022/23 davant el Rayo Vallecano, en un partit que va acabar 0-0 a l’Spotify Camp Nou.

Però Lewandowski sempre ha conviscut amb el gol, i amb el Barça no seria una excepció. A la segona jornada de Lliga, el polonès va marcar un doblet per estrenar-se com a golejador amb la samarreta blaugrana. I això ha seguit fent d’ençà d’aquell dia, en els 50 partits que ha jugat, Lewandowski ha marcat 35 gols , una mitja de 0.7 gols per partit. Dades de killer, que no s’allunyen dels 0,91 gols per partit que va promitjar amb els bavaresos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut