Definit el calendari de l'Eurolliga 2023/24

Definit el calendari de l'Eurolliga 2023/24

El Barça ja coneix l'ordre de les 34 jornades de la competició europea

Els blaugranes ja coneixen el calendari de l'Eurolliga, que començarà el 5 d'octubre. Els de Grimau arrenquen la competició europea rebent al Palau l'Anadolu Efes a les 20.30 hores.

El primer desplaçament dels culers arriba a la segona jornada, quan visitaran el Pireu el divendres 13 d'octubre per enfrontar-se a l'Olympiacos, finalista de l'anterior edició de la Final Four.

A les Jornades 8 i 9, els catalans s'enfrontaran al Baskonia (15 de novembre) i al València (17 de novembre) en una de les jornades dobles.

El Barça tancarà la temporada regular el 12 d'abril com a visitant al camp de l'Asvel Villeurbanne a la Jornada 34, on es coneixeran sis dels vuit equips que jugaran els Playoffs. Com a novetat, aquest any es disputarà el Play In entre el 16 i el 19 d'abril entre els equips que quedin entre el setè i el desè lloc per entrar a les dues places restants per als quarts de final. La Final Four 2024 es disputarà a Berlín el cap de setmana del 24 al 26 de maig.

En aquesta edició hi haurà vuit jornades dobles, dues consecutives, amb la intenció que hi hagi una setmana més de descans i la màxima competició europea no coincideixi amb les Finestres FIBA de classificació per a l'Eurobasket 2025.

Clàssics a l'octubre i al gener

El primer clàssic europeu de la temporada tindrà lloc el dijous 26 d'octubre al WiZink Center la Jornada 5 en un inici dur pels catalans.

El Barça rebrà els blancs al Palau Blaugrana el 3 de gener a la Jornada 18. Dos dies més tard, els blaugranes s'enfrontaran al Baskonia també com a locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut