El FC Barcelona signa un acord de patrocini amb la marca de begudes isotòniques PRIME

El FC Barcelona signa un acord de patrocini amb la marca de begudes isotòniques PRIME

L’empresa nord-americana creada pels influencers Logan Paul i KSI serà el nou Official Hydration Partner del Club durant les properes tres temporades

L’empresa de begudes isotòniques PRIME és, a partir d’aquest 1 de juliol, el nou Official Hydration Partner del FC Barcelona, fruit de la signatura d’un acord de patrocini que uneix les dues parts durant les properes tres temporades.

Els productes d’hidratació d’aquesta companyia nord-americana es podran veure durant els partits –a la zona de banquetes– i en els entrenaments dels primers equips masculí i femení i en els de les categories del futbol formatiu. PRIME també ocuparà un espai privilegiat als vestidors d’aquests equips i tindrà també presència a les instal·lacions del Palau Blaugrana.

L’empresa va ser fundada el 2022 per l’americà Logan Paul –lluitador professional de la WWE, actor i influencer– i pel britànic KSI –raper, boxejador i youtuber. Des de llavors l’expansió de les seves begudes als Estats Units, al Regne Unit i a Europa ha estat imparable i s’han convertit en molt poc temps en una de les marques emergents amb més potencial d’aquest sector.

Els productes de PRIME tenen una base d'aigua de coco i aminoàcids de cadena ramificada (BCAA) per ajudar a la recuperació muscular, a més de vitamines del grup B, antioxidants i electròlits. La marca aposta per una àmplia varietat de sabors refrescants i gustosos, entre els quals hi ha el de llimonada, maduixa síndria, raïm, gerds blaus, taronja, llima llimona, meta moon, ice pop i punch tropical.

Amb aquesta nova incorporació, el FC Barcelona amplia la seva xarxa de patrocinadors d’àmbit global i continua el seu camí d’excel·lència en el terreny comercial com una de les marques de l’àmbit esportiu més atractives del món per a tota classe de marques internacionals.

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l’Àrea de Màrqueting del FC Barcelona:

“Estem molt orgullosos d’aquest acord amb PRIME, marca amb una gran projecció internacional, fruit de la passió i l’entrega dels seus impulsors, Logan Paul i KSI. Estem davant d’una entesa estratègica per al Club que ens ajuda en la nostra voluntat de connectar amb noves audiències joves d’arreu del món, seguidores d’un producte innovador que afavoreix la rehidratació i que permet gaudir encara més de la pràctica esportiva.”

Declaracions conjuntes de Paul Logan i KSI, fundadors de PRIME:

“No podem estar més orgullosos i emocionats de ser el nou Official Hydration Partner d’un dels equips més emblemàtics del món de l’esport, el FC Barcelona. Ja sigui una rehidratació a mig partit o bé la recuperació de després d’un entrenament, estem encants que la família del FC Barcelona pugui anar més enllà amb PRIME. Gràcies a l'increïble equip del FC Barcelona per tot el nostre treball conjunt fins ara, i esperem donar suport a tots i cadascun dels jugadors i jugadores del Barça en la seva recerca de l'excel·lència, alhora que inspirem a la propera generació a jugar i gaudir de PRIME".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut