El Barça ja és al Japó

El Barça ja és al Japó

Directament des de Santiago de Compostela, l'equip de Xavi Hernández disputarà aquest dimarts un darrer amistós contra el Vissel Kobe

Més de 15 hores de vol després, el FC Barcelona ha aterrat a Haneda, al Japó. Ho ha fet directament des de Santiago de Compostela, ciutat a la qual es van desplaçar aquest diumenge els de Xavi Hernández després del partit a Vigo, contra el Celta. 

I és que el Barça jugarà aquest dimarts un amistós contra el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta i Sergi Samper que servirà per posar el punt i final a la temporada 22/23. L'enfrontament, que serà el 17è partit que es juga a terres nipones, començarà a les 19.30 hores del Japó, les 12.30 hores a Barcelona. 

Per disputar aquest enfrontament, l'expedició blaugrana, encapçalada pel vicepresident esportiu Rafael Yuste, ha estat conformada per Ter Stegen, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim, Dani R, Julian Araujo i Héctor Fort. Previ al partit, a l'hotel de l'equip, tindrà lloc una recepció amb la Penya FC Barcelona Japan.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut