Aleix Garrido, blaugrana fins al 2025

Aleix Garrido, blaugrana fins al 2025

El migcampista continuarà vinculat al Club un cop finalitzi la seva etapa juvenil i serà jugador del Barça Atlètic la temporada vinent amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

El jugador Aleix Garrido ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2025. D’aquesta manera, Aleix Garrido continuarà lligat amb l’entitat blaugrana dues temporades més. El jugador, que aquest 30 de juny, finalitza la seva etapa juvenil, serà jugador del Barça Atlètic el curs vinent. La clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros.

L'acte de la signatura ha comptat amb el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, el director Esportiu, Jordi Cruyff, i el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco.

Onzena temporada com a culer

Nascut a Ripoll el 22 de febrer del 2004, Aleix Garrido va arribar al FC Barcelona el 2012 al Benjamí C i ha anat passant per totes les categories fins arribar al Juvenil A. Així doncs, aquesta és la seva onzena temporada al Club. Cal destacar que és de la mateixa generació que Gavi, amb qui ha compartit vestidor a les categories inferiors i fins al Cadet A va fer parella d’interior amb el ‘30’ blaugrana.

Aquesta temporada, on ha hagut de superar una lesió que l’ha allunyant dels terrenys de joc durant quatre mesos, ha disputat un total de 22 partits. Amb el Juvenil A ha jugat 10 partits a la Divisió d’Honor, sortint 8 com a titular i marcant dos gols, i a la UEFA Youth League ha disputat 6 duels, 5 de titular i un gol. D’altra banda, també ha tingut presencia al Barça Atlètic, on ha jugat un total de sis partits, dos com a titular. 

Debut amb el primer equip

Les seves brillants actuacions amb el Juvenil A i la necessitat puntual del primer equip per cobrir les baixes al mig del camp van fer que Garrido tingués la oportunitat de debutar amb el primer equip. I ho va fer en el partit davant l’Elx quan el de Ripoll va sortir al camp al minut 84 amb 0-4 al marcador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut