Ansu Fati celebra els 100 partits amb el Barça

Ansu Fati celebra els 100 partits amb el Barça

"És un fet únic" ha declarat el '10' del Barça, que ha reiterat estar molt content per complir aquesta xifra redona

El Coliseum Alfonso Pérez de Getafe va presenciar el partit número 100 d'Ansu Fati amb el primer equip del Barça. Un duel del qual en va disputar gairebé mitja hora després d'entrar per Franck Kessie en el minut 68.

mini_Ansu_100-002

El centenari 10 blaugrana, el tercer més jove de tota la història del club a assolir aquesta xifra, ha celebrat aquesta efemèride amb una samarreta commemorativa a l'entrenament, juntament amb els seus companys i el cos tècnic.

En declaracions als mitjans oficials del Club, un emocionat Ansu Fati ha declarat que "complir 100 partits amb aquesta samarreta és un fet únic. Estic molt agraït a tots els entrenadors que m'han donat l'oportunitat de jugar". Tot i la seva joventut, el davanter culer acumula molts moments d'èxit i rècords de precocitat com a blaugrana. Però es queda amb el seu debut amb el primer equip, el diumenge 25 d'agost de 2019, i amb la seva estrena golejadora a l'elit, davant Osasuna al Sadar. 

 

Ansu ha acabat el seu discurs expressant la il·lusió que li faria guanyar la primera Lliga amb el Barça. I també, mencionant el suport de l'afició culer: "Estic molt agraït als aficionats que em donen ànims tant en els mals moments com en els bons. Seguiré treballant per donar la confiança que em donen durant tot l'any". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut