Ansu Fati ja és centenari amb el Barça

Ansu Fati ja és centenari amb el Barça

El 10 blaugrana ha jugat el seu partit número 100 amb el primer equip a Getafe, i es converteix en el tercer més jove de la història del club a fer-ho

Els 25 minuts que ha disputat Ansu Fati al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe li han servit per poder celebrar el seu partit número 100 amb el primer equip del Barça. Així, més de tres anys després d’aquell 25 d’agost de 2019, el dia que va debutar en un partit de lliga contra el Betis, Ansu Fati ja és centenari.

Ansu Fati és 100% Barça

Ho ha aconseguit amb 20 anys, 5 mesos i 16 dies, una edat exageradament jove de per si, però que pren encara més valor si tenim en compte el temps de futbol que li han robat les maleïdes lesions, que en total l’han tingut aturat durant més d’un any natural. 

Així, la irrupció meteòrica que va tenir una de les joies més brillants de La Masia s’ha confirmat amb una carrera que, com a mínim, ja és de 100 partits.

El tercer més jove de tota la història del Club

Cal mirar al passat per posar en context el que ha aconseguit aquest diumenge. Amb aquests 20 anys, 5 mesos i 16 dies, el 10 del Barça és el tercer futbolista més jove en tota la història del club en arribar a aquests guarismes.

Per davant seu només hi té Bojan Krkic, que ho va assolir amb 19 anys, 2 mesos i 24 dies i també un company d’equip com Pedri, que va jugar el seu partit 100 a Girona el passat mes de gener amb 20 anys, 2 mesos i 4 dies, en un partit que es va decidir per 0-1 i amb un gol seu.

Leo Messi & Ansu Fati

Desbanca Leo Messi del podi

Aquests són els dos que té per sobre, però Ansu ha desbancat del podi un nom il·lustre. De fet, el més il·lustre de tots. Perquè fins ara, el tercer en aquesta classificació era Leo Messi, que va complir aquesta fita amb 20 anys, 8 mesos i tres dies. L’argentí li va passar el 10 a Ansu Fati i ara, l’actual 10 blaugrana passa per davant seu en aquest rànquing de precocitat centenària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut