Campiones de Lliga!

Campiones de Lliga!

Les blaugranes s'han alçat amb el trofeu després de vèncer a l'Sporting de Huelva a l'Estadi Johan Cruyff

Nou títol de la Lliga pel Barça! Les blaugranes s'han alçat com a campiones després de derrotar a l'Sporting de Huelva per 3-0 amb els gols de Laia Codina, Jana Fernández i Oshoala, en un partit que ha viscut més alegria amb el retorn estel·lar d'Alexia Putellas. Amb aquesta victòria, el conjunt de Jonatan Giráldez s'ha proclamat campió de la Lliga F d'una manera espectacular, amb ple de victòries i uns registres absolutament demolidors.

Una temporada per emmarcar

Les culers s'han alçat amb el títol a tres jornades pel final de la competició amb un balanç impecable signant el ple de victòries amb 26 de 26. A més a més, les blaugranes ha encaixat tan sols 5 gols i n'ha marcat 108. I és que amb un joc immillorable, s'han proclamat campiones amb, momentàniament, 13 punts de marge sobre el seu perseguidor, el Real Madrid.

Les vitrines del museu del FC Barcelona s'ompliran amb una nova Lliga del Barça, un trofeu especial amb uns registres estratosfèrics. I és que amb aquesta consecució, el Barça és l'únic equip que ha estat capaç de guanyar 4 lligues seguides i ja n'acumula 8 en tota la seva història, més que cap altre club.

61 triomfs consecutius

Proclamar-se campiones de Lliga a aquestes alçades i amb aquests registres no és casualitat. Les jugadeores aquest any han deixat xifres de rècord acumulant, amb el de l'Spoting de Huelva, 61 triomfs consecutius en la competició domèstica. Un registre que ha permés a les blaugranes aixecar el trofeu abans d'hora.

A més, han estat a escassos minuts d'igualar el rècord minuts sense encaixar cap gol (962) en lliga, una fita que té també té el Barça i que aquesta temporada van estar a punt de superar, pero finalment es van quedar en 957.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut