La convocatòria per al derbi contra el Girona

La convocatòria per al derbi contra el Girona

Xavi Hernández ha donat la llista per al duel que aquest dilluns es jugarà a l'Spotify Camp Nou (21 hores)

El FC Barcelona afronta aquest dilluns un partit molt important per ampliar encara més la diferència al capdamunt de la classificació de la Lliga. Els de Xavi Hernández reben el Girona a l'Spotify Camp Nou (21 hores), en un derbi català que tancarà la jornada 28 de la competició domèstica. 

Per aquest enfrontament, el tècnic blaugrana ha donat a conèixer ja la llista de convocats. I en aquesta convocatòria apareixen els noms de Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón, Estanis i Aleix Garrido.

 

Darrer entrenament abans del derbi

Aquest diumenge al matí, i abans de conèixer la convocatòria, el primer equip del FC Barcelona ha fet l'últim entrenament abans de la visita del Girona. S'ha dut a terme al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, amb tots els disponibles. També han entrenat M. Casadó i Estanis, del Barça Atlètic, i els juvenils Garrido, A. Alarcón i Lamine Yamal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut