Mallorca Palma Futsal - Barça: Les semifinals, en marxa

Mallorca Palma Futsal - Barça: Les semifinals, en marxa

L’equip de Jesús Velasco busca a Antequera una victòria contra l’equip balear per tal de poder jugar la final de la Copa del Rei d’aquest diumenge

Ara sí, arriba l’hora de la veritat a la Copa del Rei. El Barça de futbol sala juga aquest dissabte, a partir de les 14.30 hores i en directe per Esport3 i Teledeporte, la semifinal de la competició contra el Mallorca Palma Futsal. Un duel d’altura entre el primer i el segon classificat de la lliga, que es veuran les cares novament aquesta temporada. L’objectiu: ser a la final de Copa d’aquest diumenge, contra el guanyador del Peñíscola – Cartagena.

 

Després de dos anys sense aixecar aquest títol, el Barça vol recuperar el tron i ampliar encara més el seu palmarès. Actualment té 7 Copes del Rei, més que cap altre equip, i amb la vuitena tornaria a celebrar una Copa que ja va guanyar les temporades 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2013/14, 2017/18, 2018/19 i 2019/20.

El camí, però, no serà fàcil. Primer, perquè el Mallorca Palma Futsal és un equip que també arriba amb bones sensacions, amb sis victòries en els darrers set partits. Classificats per a la Final Four de la Champions que es jugarà al Velòdrom Illes Balears el proper mes de maig, aquesta temporada els mallorquins i els catalans s’han enfrontat en una ocasió. Va ser a Son Moix, en el partit de lliga de la primera volta que es van endur els balears per 4-2.

Per aquest enfrontament, Jesús Velasco podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de Sergio González, que va ser expulsat amb vermella directa contra el Jaén i haurà de complir sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut