El Rei de Copes vol recuperar el tron

El Rei de Copes vol recuperar el tron

Fa dues temporades que els blaugrana no aixequen la Copa del Rei, trofeu que tenen repetit fins a 7 vegades a les vitrines del Club

Aquest proper cap de setmana, de l'1 al 2 d'abril a Antequera, es disputa la Final Four de la Copa del Rei. I el Barça de futbol sala ho fa amb un objectiu clar: tornar a aixecar el títol i recuperar el seu tron.

D'aquesta manera, el Rei de Copes trencaria una mala ratxa de dues temporades sense guanyar, ja que l'últim cop que els culers van celebrar aquest trofeu va ser la temporada 2019/20, a Màlaga, en la final contra el Jaén.

El palmarès de la Copa del Rei

Malgrat fer dues temporades que el Barça no aconsegueix guanyar la Copa del Rei, l'equip culer segueix sent l'indiscutible Rei de la competició. En total suma 7 títols, cinc més que ElPozo Múrcia i l'Inter, amb dos. 

Aquest torneig es va estrenar la temporada 2010/11. Durant les seves primeres quatre edicions (10/11 a Toledo, 11/12 a Antequera, 12/13 a Irun i 13/14 a Bilbao), el Barça va ser el guanyador. En la primera va derrotar l'Inter, mentre que en les altres tres el rival en la final va ser ElPozo Múrcia. 

A més, després de tres anys sense guanyar-la, va tornar a repetir títol els cursos 17/18 a Cáceres, 18/19 a Ciudad Real y 19/20 a Màlaga, tots tres en una final contra el Jaén.

Ara, si vol sumar la vuitena Copa del Rei, el primer escull serà el Palma, en les semifinals de dissabte (14.30 hores). En cas de passar a la final del diumenge (20 hores), el rival serà el guanyador del Peñíscola - Cartagena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut