35% de descompte per gaudir de PortAventura Park

35% de descompte per gaudir de PortAventura Park

L'oferta per als socis i sòcies és vàlida únicament els dies de funcionament de la promoció, que també es pot aplicar a l’entrada combinada amb Ferrari Land

Recordes aquella emoció? En PortAventura World les grans emocions es recorden per sempre! PortAventura World “Made to Remember”

PortAventura Park ofereix en uns dies determinats d’aquesta temporada 2023 als socis i sòcies del FC Barcelona un descompte del 35% en la compra d’una entrada d'un dia per a PortAventura Park, o d’una entrada combinada 1 dia-2 parcs, per a PortAventura Park + Ferrari Land, d’adult, júnior o sènior.

Únicament en els dies de promoció a col·lectius

Aquesta oferta és vàlida exclusivament els dies d’obertura de PortAventura World en què s’aplicarà la promoció a col·lectius, els quals es poden consultar a l’enllaç següent.

Les dates poden estar subjectes a canvis i es recomana a tots aquells que vulguin aprofitar aquesta oferta, a consultar prèviament en aquest enllaç el dies de validació d’aquesta promoció.

Carnet de soci a les taquilles

Per poder optar a la promoció, cal identificar-se a les taquilles del parc amb el carnet de soci o sòcia del FC Barcelona i presentar-lo juntament amb el DNI.

El titular del carnet de soci o sòcia i fins a tres acompanyants podeu beneficiar-vos d’un descompte del 35% del preu de l'entrada.

Aquesta promoció és vàlida un cop al dia i no és aplicable a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. No s’admeten cupons, entrades, targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats.

A PortAventura World, cada atracció, cada espectacle, cada racó i cada emoció que vius estan pensats perquè els recordis per sempre, i per a aquells que vulguin aprofitar aquesta temporada el nou horari de tarda de Ferrarli Land per viure una experiència completa, poden combinar l’entrada a PortAventura Park + Ferrari Land, també amb un 35% de descompte.

Aquesta promoció per als socis i sòcies del FC Barcelona no acumulable a altres ofertes i promocions, ni bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Més informació a www.portaventuraworld.com/ca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut