35% de descompte per gaudir de PortAventura Park

35% de descompte per gaudir de PortAventura Park

L'oferta per als socis i sòcies és vàlida únicament els dies de funcionament de la promoció, que també es pot aplicar a l’entrada combinada amb Ferrari Land

Si passes un dia de diversió i adrenalina a PortAventura Park, el recordes, i tant si el recordes! Gaudeix en família a la refrescant Tutuki Splash, embarqueu-vos en una aventura per la jungla d'Angkor, exploreu El Templo del Fuego o descobriu un misteriós tresor a Uncharted: L'enigma de Penitence. A PortAventura World les grans emocions es recorden per sempre.

PortAventura Park ofereix en uns dies determinats d’aquesta temporada 2023 als socis i sòcies del FC Barcelona un descompte del 35% en la compra d’una entrada d'un dia per a PortAventura Park, o d’una entrada combinada 1 dia-2 parcs, per a PortAventura Park + Ferrari Land, d’adult, júnior o sènior.

Únicament en els dies de promoció a col·lectius

Aquesta oferta és vàlida exclusivament els dies d’obertura de PortAventura World en què s’aplicarà la promoció a col·lectius, els quals es poden consultar a l’enllaç següent.

Les dates poden estar subjectes a canvis i es recomana a tots aquells que vulguin aprofitar aquesta oferta, a consultar prèviament en aquest enllaç el dies de validació d’aquesta promoció.

Carnet de soci a les taquilles

Per poder optar a la promoció, cal identificar-se a les taquilles del parc amb el carnet de soci o sòcia del FC Barcelona i presentar-lo juntament amb el DNI.

El titular del carnet de soci o sòcia i fins a tres acompanyants podeu beneficiar-vos d’un descompte del 35% del preu de l'entrada.

Aquesta promoció és vàlida un cop al dia i no és aplicable a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. No s’admeten cupons, entrades, targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats.

A PortAventura World, cada atracció, cada espectacle, cada racó i cada emoció que vius estan pensats perquè els recordis per sempre, i per a aquells que vulguin aprofitar aquesta temporada el nou horari de tarda de Ferrarli Land per viure una experiència completa, poden combinar l’entrada a PortAventura Park + Ferrari Land, també amb un 35% de descompte.

Aquesta promoció per als socis i sòcies del FC Barcelona no acumulable a altres ofertes i promocions, ni bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Més informació a www.portaventuraworld.com/ca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut