L'espectacle de la Kings League inunda l'Spotify Camp Nou

L'espectacle de la Kings League inunda l'Spotify Camp Nou

92.522 espectadors i espectadores han gaudit de la festa que s'ha viscut a l'Estadi de principi a fi

Un Spotify Camp Nou ple fins a la bandera ha gaudit amb l'espectacle de la Kings League

Aquesta competició de futbol 7, creada per l'exjugador del FC Barcelona, Gerard Piqué ha aterrat amb èxit a l'Estadi. El feu culer ha acollit la Final Four que han disputat Saiyans FC, Los Troncos FC, Aniquiladores FC i El Barrio. Quatre dels dotze equips participants en aquest torneig, que prèviament havia tingut lloc al Cupra Arena de Barcelona. 

 

La majoria els equips de la Kings League han tingut representació en aquesta jornada festiva. Els seus presidents, personatges vinculats al món de l'streaming, han estat presents a l'Spotify Camp Nou. Ibai Llanos, DjMaRiiO, Gerard Romero, Spursito, Juan Guarnizo, TheGrefg, Perxitaa, Adri Contreras, els germans Buyer i l'exculer Kun Agüero. El de Buenos Aires també ha tingut temps per tornar a marcar a l'Estadi. Perquè alguns dels presidents han llançat penals per augmentar la sonoritat de les grades. 

Retorn d'exblaugranes 

D'aquesta manera, l'exgolejador argentí ha estat un dels retorns blaugranes a l'Spotify Camp Nou. L'altre ha estat el de Gerard Piqué, que ha trepitjat la catifa verda del feu barcelonista després del seu últim partit amb la samarreta del Barça el passat 5 de novembre. L'ex del FC Barcelona ha fet la seva aparició en gran. En concret, per l'aire i en helicòpter, que ha aterrat en l'esplanada on es troba l'Auditori 1899. “Aquest estadi és el millor del món”, ha explicat Piqué. 

Més enllà de la vinculació directa d'aquests dos exbarcelonistes amb la Kings League, les grades repletes de l'Spotify Camp Nou han comptat amb la presència del president del FC Barcelona Joan Laporta. Molt somrient, instants abans de la final, moment on s'ha pogut escoltar l'himne del Barça i Un dia de partit. Laporta també ha baixat a la gespa per abraçar-se amb Gerard Piqué i felicitar l'equip campió. A més a més, els seients també han tingut la presència d'un altre exbarcelonista com David Villa. 

Festa i rècord a les grades 

Màscares, màscares i més màscares als seients de l'Spotify Camp Nou per batre un rècord Guinness. El de més persones emmascarades congregades. 92.522 espectadors i espectadores -on s'ha pogut trobar un públic variat d'edat nens, nenes, mares, pares, adolescents, joves- s'han posat la màscara del logo de la Kings League i a ritme de ball per continuar aquesta jornada esportiva. Les notes musicals també han continuat amb actuacions de Skone, Chuty, Gazir, Bnet Lali i Tiago PZK. 

Els focs artificials deixen pas a la final

Com a bon espectacle aquesta Final Four de la Kings League ha tingut focs artificials abans de la final entre Aniquiladores i El Barrio -que havien derrotat Los Troncos i Saiyans, respectivament-. Tots els voltants de l'Spotify Camp Nou han retrunyit per elevar el caràcter festiu d'una jornada que ha concentrat moltes càmeres. Uns focus centrats en el campió final, El Barrio. Un equip efusiu que ha aixecat el títol davant de l'Spotify Camp Nou, que ha viscut una jornada plena d'espectacle. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut