Remuntada de mèrit (4-5) per començar el play-off

El Barça hockey gel va remuntar tres gols al Majadahonda al primer partit de la semifinal

El Barça hockey gel va iniciar el play-off al títol amb una remuntada de molt mèrit, i és que va guanyar al Majadahonda (4-5) en el primer partit de la semifinal després d'arribar a perdre per tres gols (3-0).

El xoc no va començar gens bé pels culers, ja que al minut 5 de partit, amb un gol en
pròpia porteria, van veure com pujava l'1-0 en contra al marcador. Els culers ho continuaven intentant però, en una acció defensiva desafortunada, el Majadahonda aconseguia situar el 2-0 a l'electrònic.

A l'inici del segon període, una mala sortida del porter blaugrana eixamplava les
distàncies fins al 3-0. Els blaugranes, en una acció en superioritat, van retallar les
distàncies amb un gol de Xavier Lecourtois. A cinc minuts per finalitzar el terç, una
altra acció de superioritat, de mans de Julian Edström, va servir als blaugranes per
reduir encara més la diferència en el marcador.

El partit va embogir i en tan sols un minut, cada equip va anotar un gol per banda que va posar el 4-3 a la finalització dels 40 minuts. A l'últim terç els culers van sortir decidits a remuntar el partit, i dos gols de Julian van servir per culminar la remuntada i situar l'u a zero a la sèrie.

Aquest proper cap de setmana, els culers disputaran el segon partit de la sèrie i una
victòria duria els culers a la tercera final de lliga consecutiva.