Torna la Lliga Endesa a Saragossa

Torna la Lliga Endesa a Saragossa

El Barça visita dissabte (20.45h) el Casademont Zaragoza

El Barça visita aquest dissabte (20.45h, Movistar+ Deportes) el Casademont Zaragoza, en la jornada 21 de la Lliga Endesa. La visita a Aragó suposarà el retorn de la competició domèstica després de la finestra FIBA, amb un partit on caldrà mantenir el ritme mostrat dijous davant el Zalgiris per continuar sumant victòries.

El rival

El Casademont Zaragoza arriba al duel catorzè a la classificació, amb sis victòries i 14 derrotes. El conjunt dirigit per Porfi Fisac, que es manté fora de les posicions de descens després d’un inici molt complicat, va posar les coses molt difícils al Barça en el partit al Palau de la primera volta (68-63). A més, ha guanyat dos dels seus últims tres partits.

Per la banda aragonesa, cal tenir en compte noms com Santi Yusta, Howard Sant-Roos, Iván Cruz, Stefan Jovic o Chris Wright.

El Barça

Per la seva banda, el Barça torna a la Lliga Endesa reforçat després de la convincent victòria que va aconseguir dijous davant el Zalgiris (93-74). Els homes de Saras Jasikevicius mantenen el millor rècord de la competició domèstica -17 victòries i 3 derrotes- conjuntament amb el Reial Madrid.

L’entrenador blaugrana té disponibles a tots els efectius de la plantilla, a excepció d’Oscar da Silva, que pateix una lumbàlgia aguda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut