Xavi: “Haurem de mostrar ordre i passió”

Xavi: “Haurem de mostrar ordre i passió”

El tècnic barcelonista també ha explicat que Old Trafford "és un escenari ideal per canviar la història dels últims anys a Europa; tinc confiança"

Xavi Hernández ha manifestat confiança i il·lusió en el camí del Barça a l'Europa League. 

 

En la prèvia del duel entre red devils i culers el tècnic de Terrassa ha comparegut per analitzar les claus. "Volem ser protagonistes amb la pilota, sobretot tenir-la en camp contrari", ha explicat. Però ha remarcat molt la importància de la "mentalitat, passió i intensitat" que han d'exhibir els barcelonistes. Altres de les característiques que ha demanat l'ex barcelonista han estat dues que posen Pedri i Gavi. Ordre i passió, respectivament: "Són dues baixes sensibles, però tenim alternatives per anul·lar aquestes absències en un escenari històric". 

"Old Trafford és el lloc ideal per canviar la història blaugrana dels últims anys a Europa. Davant tenim a un dels millors Manchester United dels millors temps i és un dels altres motius pels quals podem propiciar un canvi de tendència", ha analitzat un il·lusionat Xavi. En aquest canvi de mentalitat que invoca l'entrenador barcelonista, el Club ja ha fet un pas de gegant amb l'arribada de Lewandowski: "Ha canviat tant la mentalitat de l'equip com la del Club. És un jugador que ens aporta molt: marca, assisteix, defensa...". 

Aquest pas endavant al Vell Continent no serà fàcil. Davant hi haurà un equip que, com ha comentat Xavi, té "molta personalitat, i que més enllà de gaudir de Rashford, una de les fortaleses és el bloc". 

Old Trafford, l'estadi del debut europeu d'un jove Xavi 

El Teatre dels Somnis va ser l'escenari de l'estrena continental de Xavi Hernández com a jugador. "Manchester em porta molt bons rècords; també per les dues Champions que vaig guanyar contra ells", ha explicat l'entrenador blaugrana. Un tènic amb perspectiva alegre i somrient a l'Europa League. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut