Bilbao Athletic - Barça Atlètic: Segon empat consecutiu (1-1)

Els blaugranes han tornat a sumar un punt davant un rival del País Basc després de reposar-se del gol del filial de l'Athletic

Segon empat consecutiu del Barça Atlètic. L’equip de Rafa Márquez ha sumat el quart partit sense guanyar després d’empatar davant el Bilbao Athletic per 1-1. El gol de Víctor Barberà ha donat l’empat als culers que han començat per davall en el marcador, en un estadi molt complicat, ja que els bascos han sumat 13 dels seus 19 punts a Lezama. El següent compromís del Barça Atlètic serà el proper dissabte 25 de febrer a l’Estadi Johan Cruyff davant l’Alcoià.

Mal inici blaugrana

No ha començat de la millor manera el matx pels jugadors de Rafa Márquez, que han rebut el primer gol del partit al minut 10. Mikel Goti ha avançat als bascos després de rematar una pilota dins de l’àrea amb la cama esquerra, xut que no ha pogut desviar Arnau Tenas.

El gol rival no ha fet abaixar els braços als culers, que s’han refet de l’1-0 i s’han posat a dominar el joc. Amb el control de la pilota, els blaugranes han començat a tenir cada vegada més jugades a prop de l’àrea basca, però sense acabar de crear perill real a la porteria d’Ispizua.

Barberà empata el partit

A la represa, els blaugranes han sortit amb molt més encert a l’atac que en el primer temps, i poc han tardat a igualar el matx. Però la primera clara la tindria Estanis Pedrola, que després d’una gran jugada individual ha acabat xutant la pilota per damunt del travesser. A la següent jugada, ja no ha perdonat el Barça i Barberà ha empatat el partit als 57 minuts, després d’una gran pilota de Moha. El xut del “29” del Barça ha rebotat fins a dues vegades al travesser, però s'ha acabat introduint dins de la porteria del Bilbao Athletic.

El Barça ha continuat atacant i buscant el gol que els posés per davant, però no ha pogut rompre la defensa basca. I és que els culers han estat els que han cercat el segon gol amb més insistència mentre que el Bilbao Athletic s’ha dedicat a aguantar el marcador i intentar marcar el segon en alguna contra aïllada. La jugada més clara per rompre l’empat l’ha tinguda Juanda Fuentes a l’últim minut, però l’ha aturat Ispizua. Res més ha desfet l'1-1 final.

LA FITXA

Bilbao Athletic1

Barça Atlètic, 1

Bilbao AthleticIspizua, Ruiz (López, min. 78), Mendibe, Eguiluz, Hugo Rincón (De Jesús, min. 41) , Djalo, Gómez (Guruzeta, min. 90), Rego, Gerenebarrena, Goti (López, min. 90) i Izeta (Bilbao, min. 78).

Barça AtlèticArnau Tenas, Dionkou (Vega, min. 91), Chadi Riad, Núnez, Moha (Roberto, min. 71), Marc Casadó, Carbonell, Estanis Pedrola (Juanda, min. 59), Barberà (Aranda, min. 71) i Luismi Cruz (Pocho Román, min. 71).

Gols: 0-1, Goti (min. 10); 1-1, Barberà (min. 57).

Àrbitre: Miguel Sesma Espinosa que ha amonestat amb tarjeta groga a Barberà, Chadi Riad, Aranda i Marc Casadó del Barça. I a Ruiz, Rincón, Eguiluz i Djalo del Bilbao Athletic.