Arriba la il·lusió de la Copa

Arriba la il·lusió de la Copa

Aquest dijous (21.30 hores), el Barça juga els quarts de final contra l'Unicaja amb l'objectiu de debutar amb bon peu el torneig que es disputa a Badalona

És moment de la Copa ACB! És el moment d'un Barça triomfal. 

Aquest dijous 16 de febrer (21.30 hores), el Barça debuta en els quarts de final. I ho fa amb l'etiqueta de rival a batre. Perquè els blaugranes dominen el palmarès de les darreres edicions. Han sortit campions en quatre ocasions en els darrers cinc anys. L'última vegada va ser el curs passat quan van conquerir Granada

Els precedents, blaugranes

Badalona, seu de la competició, també testarà la imbatibilitat de Sarunas Jasikevicius en el torneig. Sis partits a la banqueta culer, sis victòries. El primer elenc que intentarà enderrocar l'elenc del tècnic lituà serà l'Unicaja de Màlaga. I els precedents són blaugranes. Les set vegades que s'han creuat en el torneig han conclòs de la mateixa manera: triomf barcelonista. A més, en l'actual campanya, el Barça també va derrotar el conjunt malagueny al Palau (75-60). En aquella jornada Laprovittola va copsar els focus. 

Precisament, el base argentí és un dels homes destacats. Arriba al torneig coper com el barcelonista amb més punts en Lliga. Una competició on el Barça ha demostrat estar en un moment dolç: acumula deu triomfs seguits. Aquest camí victoriós tampoc s'entendria sense noms com el de Mirotic, Kalinic o Higgins. Molt talent en atac que troba la seva correlació en la rereguarda. Els de Saras són la segona millor defensa del torneig regular. 

Una de les millors defenses de la Lliga 

Ara bé, els punts culers segur que es vendran cars. Perquè l'equip d'Ibón Navarro és la quarta defensa més destacada de la Lliga Endesa; ha encaixat una mitjana de 77,05 punts per partit. A més, també domina les estadístiques ofensives, ja que és el tercer equip amb millor mitjana de punts anotats. Kendrick Perry i Alberto Díaz són dues de les figures que el Barça haurà d'eixugar per continuar amb la il·lusió d'una nova Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut