Els tres possibles rivals del Barça a les semifinals de la Copa del Rei

Els tres possibles rivals del Barça a les semifinals de la Copa del Rei

L'eliminatòria contra l'Osasuna, l'Athletic o el Reial Madrid serà a anada i tornada i el sorteig es durà a terme el proper dilluns a les 13 hores

El FC Barcelona ja coneix els tres possibles rivals a les semifinals de la Copa del Rei. Després de classificar-se contra la Reial Societat, en una eliminatòria jugada a l'Spotify Camp Nou, l'equip de Xavi Hernández serà al sorteig del proper dilluns, a partir de les 13 hores, juntament amb l'Osasuna, l'Athletic i Reial Madrid.

El conjunt de Pamplona va eliminar el Sevilla també dimecres, amb un gol d'Abde a la pròrroga (2-1), mentre que l'equip d'Ernesto Valverde ha eliminat el València (1-3). I, els de Carlo Ancelotti, a la pròrroga, han deixat fora de la competició del KO l'Atlètic de Madrid (3-1).

Les semifinals es disputaran, ara ja sí, a anada i tornada i l'ordre dels estadis els decidirà el sorteig del dilluns 30 de gener.

Els dies previstos per disputar els duels de la penúltima ronda del torneig de Copa són el 8 o 9 de febrer, per al partit d'anada, i l'1 o 2 de març, per a la tornada. Però, en cas que toqués el Madrid, l'anada podria canviar per la disputa del Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut