Ángel Alarcón debuta amb el primer equip

El jove jugador de 18 anys ha disputat els seus primers minuts oficials amb el Barça i es converteix en el debutant número 198 “Made in la Masia”

Nit molt especial per a Ángel Alarcón. El jove jugador blaugrana ha debutat aquest dijous amb el primer equip en el duel de Copa del Rei davant el Ceuta. Alarcón, amb només 18 anys, es converteix així en el debutant número 198 “Made in la Masia”.

El jove culer, amb el '38' a l'esquena, ha entrat al minut 80 de partit en lloc d'un dels golejadors de la nit, el brasiler Raphinha, i ha disputat un total de 12 minuts. Ha pogut celebrar sobre la gespa el cinquè gol dels culers, obra de Lewandowski, i també ha estat a prop de poder fer el seu propi gol en una centrada de Jordi Alba en què ha arribat mig segon tard a la rematada.

Cinquena temporada com a culer

Alarcón, nascut a Castelldefels el 15 de maig del 2004, va arribar al FC Barcelona el 2018 amb 14 anys, quan era cadet de primer any. Així doncs, aquesta és la seva cinquena temporada al Club. Cal destacar que és de la mateixa generació que Gavi, amb qui ha compartit vestidor a les categories inferiors..., i també minuts sobre la gespa aquesta nit a Ceuta.

Va debutar amb el Barça Atlètic un 14 de març del 2021, en un derbi de filials a la CE Dani Jarque amb victòria 0-1 davant l'Espanyol. Pel que fa a aquesta temporada, amb el Juvenil ha jugat 14 partits de Lliga (9 gols), sis partits de Youth League (3 gols) i un partit de Copa del Rei. A més, és internacional i un habitual a les categories inferiors d’Espanya, fins a la Sub-19.