El Barça ja és a Riad

El Barça ja és a Riad

Després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva, l'equip ha agafat l'avió direcció a l'Aràbia Saudita, on el proper dijous disputarà les semifinals de la Supercopa

Riad ja acull el FC Barcelona. L'expedició blaugrana ha aterrat aquest dimarts a la tarda a la capital de l'Aràbia Saudita per disputar, aquest dijous, les semifinals de la Supercopa d'Espanya contra el Betis. 

 

Un vol que ha durat unes 6 hores, des de l'aeroport del Prat fins al King Khalid International Airport, i que ha aterrat cap a les 18.15 hores (20.15h a Aràbia).

L'expedició ha estat encapçalada pel president del FC Barcelona, Joan Laporta, així com pel vicepresident primer Rafael Yuste, els membres de la Junta Directiva Xavier Puig i Joan Soler i el director de futbol Mateu Alemany

Abans d'agafar l'avió, l'equip s'ha exercitat per darrera vegada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i Xavi Hernández ha donat a conèxer la llista de 24 convocats. Són Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas. Abans del partit s'hauran de descartar dos jugadors per incloure 22 futbolistes a la llista final.

 

La prèvia de les semifinals, aquest dimecres

Ja amb el Barça i el Betis concentrats a Riad, aquest dimecres es duran a terme els entrenaments i les rodes de premsa prèvies a aquesta semifinal de la Supercopa (dijous 12, a les 20h de Barcelona). 

Primer, Xavi Hernández i Sergi Roberto compareixeran en roda de premsa, a partir de les 15.15h, per valorar aquesta eliminatòria. L'entrenament culer serà just després, cap a les 16.00h de Barcelona, i es durà a terme a l'Estadi Prince Faisal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut