Nico, intervingut satisfactòriament de la fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre
Ofert per

Nico, intervingut satisfactòriament de la fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre

El tractament i seguiment del futbolista blaugrana estarà coordinat conjuntament pels serveis mèdics del València CF i el FC Barcelona

El jugador Nico González ha estat intervingut satisfactòriament de la fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre. Aquesta intervenció ha anat a càrrec del doctor Antoni Dalmau, sota la supervisió dels serveis mèdics del Club, a l’Hospital de Barcelona. El tractament i seguiment del futbolista estarà coordinat conjuntament pels serveis mèdics del València CF i el FC Barcelona. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Cedit fins al 30 de juny

Cal recordar que el passat mes de gener el FC Barcelona i el València CF van arribar a un acord per la cessió del migcampista fins al 30 de juny del 2023.

Nico, que va arribar al Club amb 11 anys procedent del Montañeros, ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana fins a debutar amb el Barça Atlètic amb 17 anys.

La seva progressió es va mantenir fins que la temporada 2021/22 Nico va debutar amb el primer equip en el primer partit de Lliga contra la Reial Societat a l'Spotify Camp Nou. Després de firmar bones actuacions Nico va passar a tenir fitxa del primer equip l'hivern del 2022, ja amb Xavi Hernández com a entrenador del Barça

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut