Barça - Espanyol: Torna el futbol a l’Spotify Camp Nou!

Barça - Espanyol: Torna el futbol a l’Spotify Camp Nou!

El conjunt blaugrana rep el rival ciutadà 53 dies després del seu últim partit, aquell contra l’Osasuna a Pamplona amb victòria èpica en el tram final

Han passat moltes coses en el món del futbol durant l’últim mes i mig. Però totes lluny de l’Spotify Camp Nou, que aquest dissabte recupera el seu protagonisme amb un derbi trepidant que tancarà el 2022. Han estat 53 llargs dies des de l’últim partit oficial del FC Barcelona, aquell que va acabar amb una remuntada èpica a Pamplona (1-2).

Així, un Mundial després, el futbol de seleccions torna a cedir el pas al de Clubs per enfilar uns mesos que han de servir, entre d’altres coses, per dirimir el proper campió de Lliga. I ara mateix el millor situat és el Barça, líder de la competició, qui vol mantenir les bones sensacions mostrades des de l’inici del curs.

Araujo i Lewandowski, entre els 24 convocats

L’exigència en el retorn serà alta: els de Xavi Hernández s’enfronten a l’Espanyol en un derbi que sempre reuneix passió i tensió i que no serà diferent aquest cop, en un Spotify Camp Nou que gaudirà d'un animat ambient previ i que presentarà un aspecte un pèl diferent a causa de les obres dutes a terme durant l’aturada mundialista.

L’equip blaugrana mirarà de sumar els tres punts amb la presència de Robert Lewandowski, el protagonista inesperat del derbi. Aquest divendres el Tribunal Central Contenciós de Madrid li concedia una mesura cautelar que fa que els seus tres partits de sanció quedin en suspens fins una resolució en ferm. També estarà disponible Ronald Araujo, que torna després d’uns mesos absent. 

La convocatòria sencera la formen els següents jugadors: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas. 

Un Espanyol mancat de punts

L’Espanyol, per la seva banda, arriba al derbi com a 16è classificat, només un punt per sobre de les posicions de descens. La seva última victòria es remunta al 16 d’octubre, un 1-0 contra el Valladolid, havent sumat només tres dels últims 15 punts en joc. Algun d’ells, però, de mèrit, com l’empat al camp de l’Atlètic de Madrid. Mancat de punts, l’Espanyol es presenta com un rival encara més temible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut