Activitats lúdiques i festives abans i després del partit contra l’Espanyol

Activitats lúdiques i festives abans i després del partit contra l’Espanyol

Una variada proposta de jocs, actuacions musicals, animació i música DJ, tant a l’exterior com a l’interior de l’Spotify Camp Nou

El partit contra l’Espanyol que acollirà l’Spotify Camp Nou el dissabte 31 de desembre a les  14.00 h, es convertirà també en una festa lúdica al voltant i a l'interior de l’estadi, abans i després del partit. Amb l’objectiu que aquest partit sigui una gran festa per a tota la família, el Club ha preparat a l’esplanada de l’Estadi i a altres indrets al voltant de la instal·lació, un seguit d’activitats, tant a la prèvia, com durant uns 90 minuts després d’acabat el partit, per als socis, sòcies i aficionats de totes les edats que assisteixin a aquest enfrontament de Lliga contra l’Espanyol.

Una festa que també es viurà a l’interior de l’Estadi, com un speaker i la DJ barcelonina Cuki d’Light, que amenitzaran l’espera d’aquells que vagin ocupant les seves localitats.

Les portes d’accés a la instal·lació s’obriran a les 12.30 hores, una hora i mitja abans de l’inici del partit, i a partir de llavors es posaran en funcionament tot un seguit d’activitats i actuacions dirigides a tots aquells aficionats que arribin amb antelació a l’Spotify Camp Nou.

Activitats lúdiques de Barçaland

Les activitats de Barçaland que van funcionant aquests dies a l’esplanada de tribuna nord, s’obriran a partir del mateix moment que s’obrin els accessos a la instal·lació per a tots els aficionats que accedeixin amb el seu tiquet o abonament, però també allargaran el seu funcionament un cop acabat el partit, durant 90 minuts.

En aquest espai funcionaran les ja habituals activitats com l’atractiu Tobogol, un tobogán per lliscar amb inflables, les pistes 3x3 de futsal i basquet, el Futtoc Caixabank, l’Allianz kick&Gol, el circuit d’habilitats, l’Street Curling o la carpa Kids dedicada als més petits, entre altres propostes.

Videos Photobooth 360 i animació itinerant

En la mateixa zona de tribuna, entre la porta 13 i la porta 15, s’ubicarà una estació de Photobooth 360, on tots els aficionats podran fer-se i rebre un vídeo animat, en el qual la càmera gira al voltant de les persones per generar vídeos de 360° en càmera lenta, que es poden compartir a les xarxes socials.

La prèvia del partit també serà amenitzada al voltant de l’estadi amb l’actuació conjunta dels Capgrossos de Badalona, que ballaran al ritme de la música de la banda musical Els Petritxols, una marxing band que versionaran cançons actuals amb un ambient molt festiu.

Música en viu i DJ

Diferents ofertes musicals es trobaran els aficionats en els 90 minuts previs al partit. A l’escenari de la zona del Gol Nord s’escoltarà en viu la música de Delai, un duo de rumba catalana de l’Empordà que va néixer l’any 2012 amb versions, però amb la idea clara de fer un so de rumba catalana propi, poc flamenc i més apropat al pop.

Un segon espai de música en viu estarà situat a la zona lateral, on actuarà el Duo Festivo, format per dos integrants de la banda Sixtus que versionen conegudes cançons festives amb guitarra i teclat.

La zona de la balconada de la Botiga del Barça acollirà les sessions de DJ, amb les actuacions de la presentadora i locutora radiofònica Neus González, a la prèvia del partit, i de la barcelonina Cuki d’Light, que va iniciar la seva trajectòria com a dj el 2005, en el post-partit.

Totes les activitats i actuacions es desenvoluparan en la prèvia del partit, però les que estaran ubicades a la Zona de Tribuna s’habilitaran també en finalitzar el partit, període en què també estaran obertes La Cerveseria Damm i la Botiga del Barça.

Activitats Espanyol Estadi

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut