Araujo i Lewandowski, les grans novetats a la convocatòria per al derbi

Araujo i Lewandowski, les grans novetats a la convocatòria per al derbi

El defensa uruguaià entra en la llista de 24 convocats per al retorn de la competició davant l'Espanyol a l'Spotify Camp Nou

Torna la Lliga! Després de gairebé dos mesos sense competir, el Barça torna als terrenys de joc aquest dissabte a les 14.00 hores per intentar tancar l'any de la millor manera. Davant estarà l'Espanyol, en un derbi que s'espera trepidant i amb un gran ambient a l'Spotify Camp Nou.

Per a aquest partit, Xavi ha recuperat a Ronald Araujo, que ha rebut l'alta mèdica aquest divendres després de l'entrenament, i a Robert Lewandowski, després que el tribunal central contenciós de Madrid hagi concedit una mesura cautelar a la sanció imposada pel TAD, fins que la resolució administrativa sigui ferma.

Així doncs, el tècnic blaugrana ha decidit convocar als següents 24 futbolistes: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Última sessió abans del derbi

A més, aquest divendres al matí ha tingut lloc la darrera sessió d'entrenament al al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors disponibles. Una sessió per acabar de preparar el retorn de la competició amb el derbi davant el conjunt blanc-i-blau. 

Activitats prèvies al partit

Cal recordar que s'espera un gran ambient a l'Spotify Camp Nou, que gaudirà de diverses activitats prèvies al partit. 

Una variada proposta de jocs, actuacions musicals, animació i música DJ, tant a l’exterior com a l’interior de l’Spotify Camp Nou, animaran l'ambient de l'Estadi en les hores prèvies al darrer partit d'aquest 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut