Un nou esforç a València

Un nou esforç a València

El Barça visita divendres (20.30h) La Fonteta

El Barça visita aquest divendres (20.30h, Dazn) la pista del Valencia Basket, en la jornada 15 de l’Eurolliga. Els blaugranes buscaran assaltar La Font de Sant Lluís per segona vegada aquesta temporada, després de fer-ho en competició domèstica.

El rival

El Valencia Basket acumula un balanç de sis victòries i vuit derrotes. Tot i estar fora de les posicions de play-off, l’equip d’Álex Mumbrú ha aconseguit victòries de prestigi com a les pistes de l’Anadolu Efes (91-92) i de l’Olympiacos (82-83). El Mònaco també ha caigut a La Fonteta (89-84).

Els homes més destacats del Valencia Basket, que manté les baixes de Millán Jiménez, Sam Van Rossom i Martin Hermannsson, són Chris Jones (14,9 punts i 4,9 assistències), Bojan Dubljevic (13,8 punts i 4,3 rebots) i Jasiel Rivero (11,1 punts).

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit amb deu victòries i quatre derrotes, després de sumar una setmana perfecta amb tres triomfs en tres partits. Els homes de Saras Jasikevicius comparteixen el millor rècord de la competició amb Fenerbahce i Mònaco.

L’expedició blaugrana compta amb les novetats, respecte a l’últim partit davant l’Unicaja, de Cory Higgins i Alex Abrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut