Barça Atlètic – Real Unión Irún: Últim partit de Lliga de l’any

Barça Atlètic – Real Unión Irún: Últim partit de Lliga de l’any

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana vol tancar el 2022 amb una victòria davant de la seva afició contra un rival a l’alça que arriba en ratxa

El Barça Atlètic disputa aquest dissabte l’últim partit de Lliga de l’any. El filial blaugrana rep a l’Estadi Johan Cruyff el Real Unión de Irún en el duel corresponent a la 17a jornada del grup 2 de 1a Federació. El filial blaugrana vol tancar el 2022 amb una victòria a casa, i al davant hi tindrà un rival que arriba al partit en ratxa. Abans que acabi l’any, el conjunt de Rafa Márquez encara disputarà un partit amistós amb fins benèfics al camp de la UE Olot (dijous 29 a les 18:30h).

Dos equips igualats

Les trajectòries de tots dos equips han estat diferents en el que portem de competició, però el Barça Atlètic i el Real Unión de Irún arriben al partit igualats a 22 punts en la classificació, amb el mateix balanç de sis victòries, quatre empats i sis derrotes. Els blaugranes arriben al partit després de caure per la mínima a Tarragona, però en l’anterior jornada van superar l'Eldense, un dels líders de la categoria al Johan Cruyff.

Els bascos, per la seva banda, arriben en línia ascendent. Després d’un inici irregular, els d’Irún van canviar d’entrenador amb l’arribada a la banqueta de David Movilla, i ara encadenen tres victòries consecutives. Les tres, a més, sense encaixar cap gol. Uns números que parlen de la solidesa del rival del Barça Atlètic aquest dissabte.

Novetats en la convocatòria

Rafa Márquez ha facilitat aquest dissabte la llista de convocats amb 22 jugadors. Les principals novetats són Zacarías Ghailan i Estanis Pedrola, que han rebut l'alta mèdica i tornen a estar disponibles després de superar les respectives lesions que els han tingut diversos mesos fora dels terrenys de joc. També torna a la convocatòria Juanda, que ha tornat a temps de la concentració amb la selecció Sub20 de Colòmbia.

La nota negativa és Roberto Fernández, que és baixa a causa d’una fissura a la tíbia de la cama dreta. L’absència per lesió del davanter andalús se suma a les d’Álvaro Sanz i Nil Ruiz, que continuen de baixa.

Amb tot això, la convocatòria del Barça Atlètic la formen aquests 22 jugadors: Arnau Tenas, Kochen, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Zacarías Ghailan, Aranda, Estanis, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut