Barça Atlètic - CD Eldense: S'imposen al colíder (1-0)

El filial blaugrana suma tres punts de prestigi davant el colíder amb un gol de Víctor Barberà

Tres punts de pes. El Barça Atlètic s'imposa al CD Eldense per la mínima i suma així un triomf davant d'un dels equips destacats de la categoria. El gol de Víctor Barberà al minut 63 ha resultat decisiu per sumar una victòria important que deixa als de Rafa Márquez amb 22 punts.

Ocasions sense gols

El matx ha començat amb una arribada de perill d'Ilias Akhomach, un xut que ha sortit per sobre del travesser als vuit minuts de partit. El filial blaugrana seguia buscant la porteria rival i una bona passada filtrada d'Alvaro Sanz gairebé acaba amb el gol de Roberto als 20 minuts de partit. Guillermo Vallejo ha evitat l'1-0 del Barça Atlètic. L'Eldense ho ha provat i s'ha topat amb Arnau Tenas, que ha aturat en dos temps un xut de Francisco Carnicer. La propera arribada de perill també ha estat visitant, obra de Toni Abada en un xut en el llançament de córner.

Amb el matx obert i amb ocasions per als dos conjunts ha arribat una nova arribada dels de Rafa Márquez. En aquesta ocasió una rematada a la mitja volta de Roberto gairebé suposa el primer gol, però Vallejo ha aturat en dos temps als 36 minuts de joc. Al descans el marcador es mantenia sense gols tot i les ocasions dels dos conjunts.

Víctor Barberà supera el mur de l'Eldense

A la represa l'Eldense ha tornat a posar a prova la defensa culer. En un xut de falta de Pardo el porter Arnau Tenas ha salvat amb els punys i Janto Ortuño ha enviat fora el posterior refús. La primera aproximació del Barça Atlètic en aquesta segona meitat ha estat obra d'Ilias Akhomach després d'una bona jugada col·lectiva.

La insistència culer ha tingut la seva recompensa. Víctor Barberà, que havia entrat al descans, ha avançat al filial als 63 minuts en una jugada de Txus Alba que ha assistit a la perfecció el davanter culer, que no ha perdonat dins l'àrea amb un bon xut a l'escaire.

Amb el gol, el Barça Atlètic ha seguit controlant la pilota i les ocasions. Vallejo ha evitat el 2-0 de Luismi Cruz amb una estirada. En els darrers minuts ha sigut l'Eldense qui ha gaudit del control de la pilota i les arribades de perill, però sense poder superar la defensa culer ni Arnau Tenas sota pals. Tres punts importants pel Barça Atlètic en un bon partit dels de Rafa Márquez. El proper partit del filial aquest diumenge al camp del Gimnàstic Tarragona (19.00 hores).

Fitxa del partit:

Barça Atlètic, 1
CD Eldense, 0

Barça Atlètic: Arnau Tenas, A. Nuñez, Pelayo, Chadi Riad, Àlex Valle, Alvaro Sanz, M. Casadó (Carbonell, min 62), Txus Alba (Aranda, min 75), I. Akhomach (Luismi Cruz, min 62), Juanda (Zalaya, min 89) i Roberto (Víctor Barberà, min 45).

CD Eldense: G. Vallejo, R. Abad, Pardo, González, A. Martínez, S. Ortuño (Pajarero, min 83), Capó (Miguel Nuñez, min 61), Clemente (Luque Jr, min 71), F. Carnicer (Cris Montes, min 61), M. Soberón i Ortuño (Cristian López, min 71).

Gols: 1-0, Víctor Barberà (min 63).

Àrbitre: Madrid Martinez. Ha amonestat amb targeta groga els jugadors blaugrana Marc Casadó i els visitants Francisco Carnicer, Sergi Ortuño i Juan Tomás Ortuño.