Match-ball al campionat d’hivern

Match-ball al campionat d’hivern

El Barça s’asseguraria matemàticament la primera posició al final de la primera volta en cas de triomf a Manzanares (dv, 20:30h, BarçaTV i Esport3)

A falta de dos partits per al final de la primera volta, el Barça visita el Manzanares amb 4 punts d’avantatge sobre el seu principal perseguidor, el Mallorca Palma Futsal. Això vol dir que sumant els tres punts els de Velasco s’assegurarien matemàticament ser campions d’hivern amb els privilegis que comporta ser primer cap de sèrie a la Copa: jugar els quarts dijous i tenir un dia més de descans, i evitar el segon fins a una hipotètica final.

Amb la moral alta

Els de Velasco, que encara tenen les baixes de Pito, Ferrao i Antonio, repeteiran la mateixa convocatòria que en la victòria de dissabte al Palau contra Cartagena (8-1). Tres punts i vuit gols que van suposar una gran injecció de moral per a l’equip, que aquesta setmana també ha rebut el reforç anímic del president Laporta. Laporta va visitar l’equip dijous abans de l’entrenament per fer-se la foto oficial i va encoratjar l’equip a lluitar pels 4 títols que queden en joc: lliga, Supercopa, Copa d’Espanya i Copa del Rei.

El rival vol trencar la mala dinàmica

El Manzanares encadena tres derrotes seguides a la lliga i és tercer per la cua. Tot i això, Dídac adverteix que seria un greu error confiar-se. “Ja hem vist que és una lliga molt igualada i que tots els equips et poden plantar cara perfectament si no jugues al màxim, estem advertits”, diu el porter. En el mateix sentit s’expressa Dyego. “Hem de centrar-nos en nosaltres mateixos perquè si fem les coses com sabem serà molt difícil que se’ns escapin els tres punts”, avisa el segon capità de l’equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut