Gavi: “És un orgull batre rècords”

Gavi: “És un orgull batre rècords”

El migcampista blaugrana és un dels noms propis de la selecció espanyola en aquests primers compassos del Mundial

Tots els rècords de precocitat s'associen a Gavi. “Mai havia pensat en tots els rècords que he batut aquests dies. És un orgull”, ha explicat el 30 culer en una entrevista a La 1

Futbolista més jove a perforar la porteria en el debut en un Mundial, jugador més jove a marcar amb la selecció espanyola en una Copa del Món i futbolista més jove a debutar amb la selecció espanyola en un Mundial. Quasi res. “És un orgull”, ha repetit un content Gavi. Un futbolista alegre i combatiu que amb només 18 anys ja és històric. Perquè també guarda un altre rècord on apareix la figura de Pelé. Des que ho fes el màgic jugador brasiler, cap altre futbolista tan jove havia anotat en un Mundial: “És un orgull estar al podi amb Pelé, un dels millors de les memòries del futbol”. 

És un orgull estar al podi amb Pelé, un dels millors de les memòries del futbol

Gavi

Una precocitat del barcelonista que s'accentua quan en l'anterior Mundial només tenia 13 anys. “Al futbol tot passa molt ràpid. Mai no havia imaginat estar en un Mundial i intento jugar com sóc”, ha exterioritzat. 

“Encara queda molt Mundial”

Sens dubte que el partit del combinat de Luis Enrique davant de Costa Rica serà recordat per aquestes efemèrides de Gavi. El de Los Palacios també ha analitzat la mentalitat amb què va sortir l'equip. “El mister des del primer minut ens va dir que no ens tranquil·litzéssim. En Luis Enrique ens diu que sempre donem el màxim fins al minut 100”, ha explicat.

Una energia que es va traslladar al 7-0 final: “el marcador va ser molt bo pel joc que vam fer. Podem fer moltes coses”. No hi ha dubte que el coratge s'encarna en la figura d'un hiperactiu Gavi. Una actitud que ha valorat: “A vegades, el mister em diu que em tranquil·litzi al camp. És una cosa que he de millorar”.

Amb poc més de dues jornades disputades a Qatar, el nom del Golden Boy ja està creixent molt i pot ser important. Però com ha dit el mateix jugador del FC Barcelona: “Cal tenir calma, que queda molt de Mundial”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut