Dani Alves s’entrena amb el Barça Atlètic

Dani Alves s’entrena amb el Barça Atlètic

La llegenda blaugrana s’ha unit als entrenaments del filial blaugrana per continuar amb la seva preparació física i poder entrar a la llista de convocats del Brasil pel Mundial de Qatar

Els entrenaments del Barça Atlètic han tingut aquesta setmana un protagonista especial. I és que Dani Alves s’ha afegit a les sessions que dirigeix el tècnic, Rafa Márquez. La llegenda blaugrana no ha amagat mai la seva passió i estima pel Club i la ciutat de Barcelona i després de finalitzar la temporada amb el Pumas de Mèxic – el seu actual club que l’ha autoritzat a entrenar-se amb el FC Barcelona-, el jugador brasiler s’entrena amb el filial blaugrana per seguir amb la seva preparació física i tenir opcions d’entrar a la llista de convocats de la selecció del Brasil pel Mundial de Qatar, que comença el pròxim 20 de novembre. 

D’aquesta manera, els nois del filial blaugrana que s’estan preparant per afrontar aquest diumenge la 10a jornada de Lliga de la Primera Federació davant el Cornellà a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores) amb el repte de tornar al camí de la victòria, tenen el privilegi de compartir aquests dies els entrenaments amb una llegenda del futbol, ídol per molts dels jugadors que formen la plantilla de Rafa Márquez. La seva llorejada trajectòria esportiva i el seu estat físic amb 39 anys fan que sigui un exemple a seguir per als joves futbolistes del Barça Atlètic. I és que no tots els dies es té l’oportunitat d’entrenar-se amb el jugador amb més títols de la història del futbol amb un total de 43. 

Alves està sent un jugador més de la plantilla, entrenant-se amb intensitat, donant consells als més joves i seguint en tot moment les indicacions del tècnic Rafa Márquez, amb qui van coincidir al primer equip les temporades 2008/09 i 2009/10 en les quals van guanyar junts 2 Lligues, 1 Lliga de Campions, 1 Copa del Rei, 1 Supercopa d’Espanya, 1 Supercopa d’Europa i 1 Mundial de Clubs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut