Juan Carlos Unzué, a la plantilla:

Juan Carlos Unzué, a la plantilla: "És el moment de ser valents i atrevits"

L’exjugador i exentrenador blaugrana ha ofert una xerrada motivacional als jugadors abans de la sessió d'entrenament

Una visita especial. Aquest dimecres 19 d'octubre, la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha comptat amb la presència de Juan Carlos Unzué. Un protagonista convidat per Xavi Hernández.

Abans que l'elenc del tècnic de Terrassa saltés a la gespa del camp Tito Vilanova per dur a terme la sessió d'entrenament, l'exjugador i exentrenador barcelonista s'ha saludat amb els culers que s'han exercitat i, posteriorment, ha pronunciat un discurs motivacional.


Unes paraules plenes de saviesa i projectades a la sala de vídeo del primer equip que els blaugranes han escoltat abans del partit intersetmanal d'aquest dijous 20 d'octubre contra el Vila-real a l'Spotify Camp Nou. "És un moment per ser valents i atrevits. Les dificultats d'aquests dies són les que us faran créixer", ha explicat un content Unzué davant una plantilla que es vol retrobar amb el camí del triomf. 

Sou una bona plantilla. Ara toca ser forts i atrevits

Juan Carlos Unzué

No és la primera vegada que aquest curs Unzué coincideix i parla amb els jugadors barcelonistes. El passat dimecres 24 d'agost, es va asseure una estona a la banqueta del Barça en el partit amistós contra l'ELA disputat a l'Spotify Camp Nou. 91.062 persones que van fer força contra l’ELA i a favor de Juan Carlos Unzué. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut