Fuenlabrada - Barça: Estrenen el caseller de victòries a domicili (56-84)

Els culers han dominat el matx de principi a fi gràcies a una bona defensa i s'han apuntat el segon triomf a la Lliga Endesa

Segona victòria en Lliga Endesa, primera com a visitant. El Barça s'ha imposat amb claredat al Fuenlabrada (56-84). Des de l'inici els de Saras han pintat les estadístiques de daurat i han aconseguit deixar els blaus en una baixa anotació gràcies a una defensa agressiva. Els locals s'han endinsat en l'equador del matx, però ja ha estat massa tard per evitar el triomf culer, perquè els de Saras no han deixat espai a la reacció rival.

Domini culer a través de la defensa

Un bon inici al pavelló Fernando Martín. El Barça s'ha plantat amb un veloç 0-7 incontestable. Els de Saras han mantingut el rival sense anotar en els quatre primers minuts. Perquè els punts han caigut del costat culer, especialment del canell de Laprovittola. L'argentí ha dibuixat dos triples seguits per mantenir el +7. L'energia de Nnaji, els punts de Jokubaitis i l'hermetisme defensiu també ha contribuït a l'apoderament del primer quart, que ha vist marge de +14

En la continuació, els barcelonistes no s'han relaxat i han obert més escletxa (+18). L'engranatge coral defensiu dels de Jasikevicius ha funcionat a la perfecció i el Fuenlabrada ha maldat per anotar. Un esforç en la rereguarda que ha deixat en anècdota les cistelles del conjunt blau i, en conseqüència, només ha pogut escriure 18 punts al descans (18-34). El Barça ha tancat la seva superioritat amb un triple de Caicedo, que ha elevat l'anotació daurada en el segon quart.

Els blaus desperten i Higgins lidera la reacció

A la represa, la història del partit ha continuat impertorbable fins a l'equador. Els culers han arrancat el tercer període dominant i pintant el marcador, que ha vist el màxim avantatge, +25. Ara bé, el Fuenlabrada s'ha despertat a la meitat del partit gràcies a dos triples seguits de Hannah i, d'aquesta manera, ha reduït la renda. Una prova de l'enlairament local en el tir i en el matx: +11 per al Barça. Un acostament que ha estat tallat de soca-rel per un elèctric Higgins

Sense cap mena de patiment, el Barça ha conduït el partit al triomf final. Forçant les pèrdues rivals i el controlant el rebot, l'elenc de Saras ha construït el màxim avantatge (+28) i, consegüentment, s'ha apuntat la segona victòria en en Lliga Endesa, la primera a domicili.