Descomptes especials per a socis i sòcies en els partits de bàsquet del Palau

Descomptes especials per a socis i sòcies en els partits de bàsquet del Palau

El Club ofereix al seu col·lectiu social diferents packs d’entrades per als enfrontaments d’Eurolliga i Lliga Endesa ACB

Fomentar i facilitar la presència de socis i sòcies als partits de bàsquet que jugui el FC Barcelona aquesta temporada al Palau Blaugrana és un dels objectius que s’ha marcat el Club i els responsables d’aquesta secció dels esports professionals blaugrana.

Amb aquesta finalitat s’han decidit posar en pràctica una sèrie d’avantatges i descomptes molt atractius per incitar l’assistència als partits de l’equip de Sarunas Jasikevicius.

Aquesta temporada, els socis i sòcies del Barça disposaran en tots els partits d’un descompte en el preu de les entrades que variarà segons quina sigui la categoria del partit.

  • Un 50% de descompte en partits de categoria C
  • Un 30% de descompte en partits de categoria B/A
  • Un 10% de descompte en partits de categoria A+/A++

Varietat de packs per a diferents partits

Al marge d’aquests interessants descomptes, el col·lectiu social del FC Barcelona també disposa d’unes excel·lents condicions amb l’oferiment d’uns packs d’entrades per a diferents partits amb un descompte que oscil·la entre el 30 i el 50%.

  • Un 50% de descompte si s’escullen els packs ‘All in’ Eurolliga o ‘All in’ ACB, que inclouen tots els partits d’Eurolliga o ACB.

  • Un 40% de descompte si s’escullen les opcions de primera o segona volta d’Eurolliga o ACB, o les opcions ‘Give me five’, que inclouen cinc partits d’una competició o l’altra.

  • Un 30% de descompte si s’escull els cinc millors partits de l’any a les dues competicions amb els packs ‘top’ Eurolliga o ‘top’ ACB.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut