La Junta aprova el pressupost per al curs 2022/23, amb una previsió de benefici de 274 milions d’euros

La Junta aprova el pressupost per al curs 2022/23, amb una previsió de benefici de 274 milions d’euros

La Junta ha aprovat el tancament econòmic 2021/22 i el pressupost 2022/23, mentre que l'Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris, telemàtica, serà el proper 9 d’octubre

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària a la seu de la Barça Store Canaletes, la Botiga oficial del Club a la Rambla de Barcelona, ha pres els acords següents:

Aprovació del pressupost 2022/23

La Junta Directiva ha aprovat el pressupost per a la temporada 2022/23 que inclou un pressupost d’ingressos d'explotació de 1.255 milions d’euros, amb una previsió de benefici de 274 milions d’euros.

Acabada la temporada anterior, la Junta blaugrana va donar per tancat l’exercici 2021/22 amb una facturació de 1.017 milions d’euros i un benefici de 98 milions d’euros.

Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris, telemàtica, el proper 9 d’octubre

La Junta també ha aprovat que l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris Ordinària se celebri el proper 9 d’octubre, en una convocatòria telemàtica en què estaran citats 4.451 socis i sòcies compromissaris. La primera convocatòria serà a les 10 hores i, la segona, a les 10.30 hores. Aquell mateix dia, a les 21 hores, el FC Barcelona rebrà a l’Spotify Camp Nou el RC Celta de Vigo en la vuitena jornada de LaLiga.

Sostenibilitat: reducció del consum de plàstic

En la reunió s’ha informat d’una acció que ja està en marxa al Club, amb el propòsit de reduir al màxim el consum de plàstic d’un sol ús. D’aquesta manera, ja està en marxa la campanya de conscienciació entre els treballadors i treballadores i la Junta Directiva per a la disminució de l’ús del plàstic d’un sol ús. Per cercar aquesta èxit, s’han repartit ampolles tèrmiques, s’han canviat totes les fonts d’aigua i s’han eliminat tots els gots de plàstic i s’han disminuït les ampolles d’aquest material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut