PRÈVIA | Bayern de Munic - Barça: Xoc de titans a Europa

PRÈVIA | Bayern de Munic - Barça: Xoc de titans a Europa

Els blaugranes visiten la capital bavaresa per enfrontar-se a un dels millors equips del món a la segona jornada de la primera fase de la Champions League

Després de l'estrena a la Champions amb la victòria sobre el Viktoria Plzen (5-1) a l'Spotify Camp Nou, el trajecte dels culers a la màxima competició de clubs continua a Munic, on es disputarà la segona jornada d'aquest grup C. Els homes de Xavi Hernández s'enfrontaran al Bayern de Munic en un enfrontament clàssic del futbol europeu a la recerca de sumar tres punts més i seguir al capdavant de la classificació.

El partit es disputarà aquest proper dimarts a les 21:00 al München Fußball Arena. El matx es podrà seguir a tot el món a través del minut al minut del Match Center de la web del Club i també als perfils oficials de les diferents xarxes socials.

Una batalla pel liderat del grup

Els blaugranes s'enfrontaran a un Bayern disposat a lluitar per la primera plaça del grup. En la primera jornada, el Bayern es va imposar a l'Inter de Milà a domicili per 0-2 sumant també els tres punts. Per tant, l'equip que surti victoriós de l'enfrontament d'aquest dimarts, liderarà el grup després de les dues primeres jornades. En cas d'empat, els blaugranes seguirien al capdavant del grup gràcies a la diferència de gols.

Un duel d'alçada 

Aquest és un enorme rival per als culers. Els precedents indiquen la gran dificultat de superar al Bayern de Munic. De les 11 ocasions en què bavaresos i catalans s'han vist les cares a la Champions League, els culers han sortit victoriosos en dues ocasions, en una han empatat i en vuit ocasions han sortit derrotats. Contra cap altre equip el Barça presenta uns números tan negatius, raó suficient per motivar-se de cara al duel d'aquest dimarts.

El club bavarès és un dels millors equips del Vell Continent, amb grans èxits tant a nivell continental com domèstic, on acumulen una ratxa de més de 10 títols de Bundesliga alemanya consecutius. A més, la plantilla bavaresa compta amb grans noms, com els del porter Manuel Neuer, els migcampistes Joshua Kimmich i Thomas Müller o el davanter Sadio Mané.

Tanmateix, l'equip alemany tindrà una baixa important amb atac, la de Kingsley Coman. L'extrem francès es va lesionar durant els entrenaments de la passada setmana.

Un retrobament especial

Aquest matx esdevindrà en un moment especial per Robert Lewandowsi. El '9' blaugrana tornarà a la que va ser la seva casa durant 8 temporades.

Lewandowski 4

A Munic, l'ariet polonès es va convertir en un dels millors davanters de la història del futbol i una icona per al club alemany conquerint multitud de títols tant col·lectius com individuals entre els quals destaquen vuit títols de Bundesliga, una Champions league (2020) i sis títols de màxim golejador del campionat alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut