La presentació del nou Barça 2022/23

La presentació del nou Barça 2022/23

La plantilla blaugrana ha estat presentada abans del Gamper, davant tota l’afició present a l’Spotify Camp Nou

Gran ambient en la prèvia del Barça - Pumas. El Trofeu Joan Gamper ha estat una festa absoluta des de l’inici dels actes previs, amb una gran expectació per veure la presentació de la plantilla per al curs 2022/23.

Ordenats per dorsal, els jugadors culers han anat sortint un per un a l’Spotify Camp Nou, mentre anaven rebent la gran ovació de tot l’Estadi, totalment volcat amb els jugadors i amb el nou Barça de Xavi Hernández.

Els joves de la Barça Academy, també presents

Cal destacar que la presentació ha comptat també amb la participació de diversos nens de la Barça Academy, que han estat presents al terreny de joc en el moment de sortida dels jugadors. Alguns d’ells han participat portant les lones, mentre que els nens més petits han fet un passadís als jugadors mentre sortien.


Els fitxatges coneixen la seva nova afició

Aquesta presentació ha servit també perquè les cares noves que han arribat durant aquest mercat de fitxatges poguessin conèixer la seva nova afició i el seu nou estadi. Kessie, Christensen, Raphinha, Lewandowski i Koundé han estat alguns dels jugadors més aclamats pel públic. 

A més, un cop han aparegut tots els jugadors, ha estat el torn dels quatre capitans: Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba, els quals han estat els darrers en saltar sobre la gespa de l’Spotify Camp Nou. En canvi Samuel Umtiti, amb permís del Club, no ha estat present a la presentació. 

Xavi: “Volem fer feliços als culers”

Finalment, ha estat el torn de les intervencions, on el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ha explicat: "Moltes gràcies pel vostre suport. Comencem un any molt il·lusionat, res m'agradaria més que fer feliç als culers i això passa per guanyar títols aquesta temporada. Aquest és l'objectiu, us prometo que ens deixarem la pell. Jugadors, staff, junta directiva... ho donarem tot. Necessitem el vostre suport, de tots, tot el barcelonisme unit. Som el millor club del món i ens deixarem la pell per guanyar títols". 

També ha parlat el capità, Sergio Busquets, explicant: "Estem molt contents de estar amb la nostra afició.
Vull donar la benvinguda als nous fitxatges a la vostra casa, segur que ens ajudareu a aconseguir els objectius. Comença una nova temporada amb molta il·lusió, una campanya plena de reptes i l'objectiu serà guanyar tots els títols possibles".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut