Els 31 convocats per a la presentació del Gamper

Els 31 convocats per a la presentació del Gamper

Repassem la llista de jugadors citats per part de Xavi Hernández de cara al Trofeu Joan Gamper

Tot a punt per a la festa del Gamper. Aquest diumenge el conjunt blaugrana afronta el primer duel del curs 2022/23 a l'Spotify Camp Nou, en el qual s'espera un gran ambient amb una afició que té ganes de tornar a vibrar amb el Barça de Xavi Hernández. 

Per a la presentació del Gamper, que serà just abans del partit, el tècnic blaugrana ha citat a 31 jugadors: Ter Stegen, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Dest, Kounde, R. Araujo, Christensen, Piqué, Eric, Umtiti, Jordi Alba, Balde, S. Roberto, Sergio, Pjanić, Pedri, Nico, F. De Jong, Kessie, Gavi, Collado, Pablo Torre, O. Dembélé, Raphinha, Lewandowski, Aubameyang, Ferran, Ansu Fati, Memphis, Braithwaite i Ez Abde.

Davant hi haurà el Pumas UNAM, conjunt mexicà que s'enfrontarà al Barça per segona vegada en la seva història, la primera des de fa 59 anys. El conjunt visitant comptarà amb l'exblaugrana Dani Alves a les seves files, que torna a l'Estadi blaugrana. 


Darrer entrenament abans del Gamper

A més, aquest dissabte al matí ha tingut lloc la darrera sessió d'entrenament abans del Trofeu Joan Gamper. Els jugadors disponibles s'han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que Neto no s'entrena amb permís del club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut