Kessie:

Kessie: "Venir al Barça és com arribar a una segona família"

El nou migcampista blaugrana ha valorat les seves primeres setmanes amb els seus nous companys

Franck Yannick Kessie és una de les cares noves del nou projecte blaugrana. L'ivorià, que va arribar a principis de mes després de finalitzar el seu contracte amb l'AC Milan, ha parlat amb els mitjans oficials del Club desplaçats amb l'expedició de l'equip als Estats Units, en els que ha valorat les seves primeres setmanes com a futbolista culer.

 

El migcampista, campió d'Itàlia la temporada passada, ha parlat d'una gran rebuda del vestuari als nous jugadors: "De moment tot va genial. Els companys m'han acollit molt bé, calorosament. És com arribar a una segona família" ha afirmat Kessie, que ha volgut deixar un missatge d'optimisme en assegurar que "el bon ambient permetrà als nous adaptar-se ràpid i bé".

mini_EntrenamentNY-063

El futbolista de 25 anys també s'ha mostrat il·lusionat per l'equip que està confeccionant el Club: "Quan ets el Barça, ets un equip fet per guanyar. Sempre ha estat un dels millors clubs del món. Tot i tenir diversos jugadors nous donarem el millor de nosaltres".

Finalment, Kessie ha elogiat el treball de l'equip tècnic que fa "una gran feina" i ha demostrat que, en el poc temps que és culer, ja ha començat a assimilar el significat de l'ADN Barça: "La identitat de joc no canvia. És la mateixa. Conservar la pilota i tenir-ne el domini tècnic". Un ADN que, tot i ser als Estats Units, la gent coneix bé: "Encara que estem lluny, tothom sap com juga el Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut