El FC Barcelona fitxa Kessie

El FC Barcelona fitxa Kessie

El jugador, que arriba lliure procedent del Milan, signarà contracte fins al 30 de juny del 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros

El FC Barcelona i Franck Yannick Kessie han arribat a un acord per a la incorporació del jugador, després que el futbolista hagi acabat el seu contracte amb l'AC Milan.

El migcampista signarà contracte fins al 30 de juny del 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros.

mini_GENERIC Kessie-3200x2000

Aquest dimecres 6 de juliol tindrà lloc la presentació oficial de Franck Yannick Kessie com a nou jugador blaugrana amb aquesta agenda prevista:

  • 11:00 hores: Signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • 11:30 hores: Sortida al terreny de joc del camp Tito Vilanova, vestit amb la primera equipació de la temporada 22/23
  • 12:15 hores: Roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona. 

Un interior físic amb intel·ligència tàctica

Franck Kessie va néixer el 19 de desembre del 1996 a Ouragahio (Costa d’Ivori). El jugador africà va desenvolupar els inicis futbolístics al planter de l’Stella Club d’Adjamé, equip del seu país natal. A Costa d’Ivori va jugar fins a la temporada 2014/15, quan l’Atalanta de Bergamo, veient tot el seu potencial, va decidir fitxar-lo com a cedit per al seu conjunt juvenil.

La temporada de Kessie a les categories inferiors de l’elenc bergamasc va ser excel·lent i es va guanyar tenir l’oportunitat de fer el salt al futbol professional. Això sí: va ser al Cesena de la Serie B italiana, equip en què va recalar en qualitat de cedit per continuar formant-se com a futbolista. Alternant la posició de migcampista tot terreny amb la de central, la temporada al conjunt de l’Emília-Romanya va ser tota una mostra de personalitat i talent. Tant és així que, només un any més tard, Gianpiero Gasperini, nou entrenador de l’Atalanta, va reclamar la seva tornada i, a poc a poc, el va anar polint fins a convertir-lo, amb una edat molt jove, en un dels millors migcampistes de la Serie A.

Dins del sempre peculiar esquema del tècnic, Kessie es va fer un lloc en els onzes de Gasperini gràcies a la seva gran capacitat per sumar números en l’apartat golejador. De fet, el primer partit que va disputar amb els de Bergamo ja va ser tota una declaració d’intencions en aquest sentit. I és que els dos primers xuts que va realitzar el migcampista africà a la Serie A van acabar en gol. Així doncs, arran del doblet aconseguit en el seu debut, va anar guanyat pes en l’equip de manera progressiva fins a consolidar-se com uns dels líders de l’Atalanta.

La temporada 2016-17 va acabar sent tan bona que, amb només 30 partits disputats a la Serie A, va cridar l’atenció de l’AC Milan, un dels històrics italians. A la temporada 2017-18, els ‘rossoneri’ van fitxar Kessie com a cedit per acabar executant la clàusula de compra obligatòria establerta de 33 milions l’estiu del 2019.

Amb l’AC Milan ha completat cinc temporades a un gran nivell, sumant uns números de gols i assistències que, sent un interior amb tant de treball defensiu com ell, el converteixen en un jugador molt complet. La seva estada al combinat de Milà ha conclòs de la millor forma possible: aconseguint guanyar una Lliga italiana després d’11 anys sense fer-ho. Kessie ha estat un dels jugadors més utilitzats per Stefano Pioli durant tot el curs lliguer.

Un migcampista amb molt recorregut

Franck Kessie és un jugador capaç d’aportar valor tant en l’apartat defensiu com en l’ofensiu. El migcampista africà utilitza el seu vigorós físic per recuperar una gran quantitat de pilotes en totes les zones del camp i, a la vegada, per poder desarmar defenses amb les seves desmarcades a l’espai. Arran d’aquesta darrera situació, és capaç de ser molt útil per als seus entrenadors en l’apartat golejador. A més, és un veritable expert des dels 11 metres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut