Araujo: “Tenim equip per competir i guanyar títols”

Araujo: “Tenim equip per competir i guanyar títols”

El central explica des de Miami que la plantilla està il·lusionada i treballant “molt bé” en aquest inici de pretemporada

Ronald Araujo ja és una peça clau del primer equip del FC Barcelona. El central, que també ha donat un gran rendiment des del lateral dret, ha explicat des de Miami que s’està elaborant una plantilla molt i molt competitiva. “Tenim equip per competir i guanyar títols. Estem treballant molt bé i il·lusionats amb aquesta nova temporada”, ha declarat un cop acabat el primer entrenament a terres nord-americanes.

Sobre els fitxatges que ja s’exerciten amb l’equip (Christensen, Kessie i Raphinha), Araujo s’ha mostrat molt esperançat amb tots ells. “Estic content per la gent que està arribant, que serà important per a l’equip. És important que podem fitxar i portar jugadors importants”, ha afegit. 

En la mateixa línia s’ha expressat sobre Robert Lewandowski, amb qui el FC Barcelona té un principi d’acord per incorporar-lo. “Si s’acaba donant, serà una alegria. Sabem de la seva qualitat”, ha assegurat Araujo.

Competència a la posició de central

Araujo també ha valorat la configuració de la plantilla a la posició de central. Ha explicat que l’arribada de Christensen és bona perquè augmenta la competència, mentre que ha recordat que “Piqué és un capità i un referent”. Sobre Koundé, que sona com a possible reforç, ha declarat que “és un gran jugador i tant debò els millors juguin tots al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut