Nico Laprovittola, Culer fins al 2026

Nico Laprovittola, Culer fins al 2026

L’exterior argentí, que finalitzava contracte el 2023, amplia la seva vinculació amb el Barça

Nicolás Laprovittola seguirà sent Culer fins al 30 de juny de 2026. L’exterior argentí, que finalitzava contracte el 2023, amplia la seva vinculació amb el Barça per tres temporades més.

Gran primer any

Lapro, de 32 anys, va completar una gran temporada 2021/22 sota les ordres de Sarunas Jasikevicius. L’argentí va ser nomenat en el 5 ideal de la Lliga Endesa gràcies als seus 9.3 punts (56% en tirs de dos), 2,5 assistències i 9,2 de valoració en 20 minuts de mitjana. 

Pel que fa a l’Eurolliga, Lapro va completar el seu millor curs a Europa amb una mitjana de 9,6 punts (44% en triples), 3,1 assistències i 9,8 de valoració per partit en 20 minuts per nit. 

89 partits

Cal destacar que Laprovittola va disputar 89 dels 90 partits possibles entre Lliga Endesa (44), Eurolliga (38), Copa del Rei (3), Supercopa (2) i Lliga Catalana (2) i, el partit que es va perdre, d’Eurolliga, va ser per decisió tècnica.

Les declaracions

“Estic molt feliç. El curs passat he fet un pas endavant i el Club torna a confiar en mi per molt temps. Mai abans m’havia passat”

“Anem a per totes amb l’equip i el Club, queden moltes coses per endavant i espero guanyar molts títols”

“Barcelona és una ciutat molt bonica per a la meva família. La meva filla, Bruna, parlarà català abans que jo (riu) i estem molt feliços”

“Hem d’estar units, ser un grup, i que tots volem guanyar grans coses. El Club fa esforços perquè puguem guanyar títols i és important fer un bon bloc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut