El calendari de l’Eurolliga 22/23, definit

El calendari de l’Eurolliga 22/23, definit

El Barça ja coneix l’ordre dels enfrontaments de les 34 jornades de la competició europea

Els blaugranes ja coneixen el calendari de l’Eurolliga de la següent temporada 2022/23. El Barça inaugurarà la competició al Palau Blaugrana el dia 7 d’octubre, contra l’Olympiacos

Clàssics a l’octubre i al gener

Un cop disputada la primera jornada arribarà el Clàssic, que no es farà esperar molt. A la segona jornada hi haurà el primer partit contra el Reial Madrid, que serà el 13 d’octubre també al Palau Blaugrana.

A la jornada 10 el Barça rebrà al Baskonia. El conjunt basc visitarà el Palau Blaugrana el 25 de novembre, mentre que a la jornada 21 hi haurà el segon Clàssic de la competició. El Barça visitarà el Wizink Center el 26 de gener. 

També hi haurà diversos plats forts en el tram final de la competició. A les jornades 28 i 30 el Barça visitarà les pistes del Fenerbache (10 de març) i del Panathinaikos (23 de març), respectivament.

Per acabar la fase regular de l’Eurolliga el Barça rebrà el dia 14 d’abril al Valencia Basket al Palau Blaugrana. Amb aquesta última jornada els blaugranes donaran per finalitzada aquesta fase principal de l’Eurolliga amb un partit a casa amb l’afició culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut