Mateu Alemany: “Gavi seguirà al Barça”

Mateu Alemany: “Gavi seguirà al Barça”

El director de futbol ha explicat que hi ha acord amb el jugador, però que estan esperant a que faci 18 anys per poder signar un contracte de més de tres anys

La presentació de Kessie com a nou jugador del Barça ha deixat, a més, altres noms sobre la taula. Un dels més destacats ha estat el de Gavi, ja que encara té pendent la seva renovació. Sobre aquest acord, el director de futbol Mateu Alemany s’ha mostrat molt contundent: “Hi ha un marc d'acord. Estem molt compromesos en concretar aquesta situació. Té 17 anys i estem esperant a que faci els 18, el proper 5 d’agost, per poder signar un contracte de més de tres anys. Encara hem de tancar petits detalls, però resoldrem la situació. Gavi seguirà al Barça al 100%”. 

Ousmane Dembélé

Sobre Dembélé, el president del Club, Joan Laporta, ha comentat que “no hi ha una data prevista”: “Estem en una situació d’incertesa. A hores d'ara encara no podem fitxar, perquè no tenim solucionat el tema del 'fair-play' financer. Estem parlant amb jugadors que ens interessen per tal que ens esperin. L’Ousmane ja no és futbolista del Barça, però li hem fet una oferta per un interès esportiu. No ha arribat a acceptar la nostra proposta, però vol continuar parlant. I nosaltres, si més no de moment, continuarem parlant".

A més a més, ha afegit: "L'equilibri salarial és necessari perquè l'equip sigui competitiu i, ara, totes les discussions estan emmarcades en aquest context. No tenim pressa, encara que som conscients que no ens podem endarrerir. Els jugadors emparaulats entenen la situació. Que ningú esperi que no actuem amb màxima prudència".

Frenkie de Jong

I un altre dels noms propis ha estat Frenkie de Jong. El president Laporta també s'ha referit al migcampista holandès: “És jugador del Barça i nosaltres, si no tenim la necessitat, no el vendrem perquè no el volem vendre. Sabem que té ofertes, però en aquests moments no les contemplem”.

Properes incorporacions

En la mateixa línia, tant el director de futbol, Mateu Alemany, com el president del Barça, Joan Laporta, han parlat de la situació financera que viu el Club. Tots dos han comentat que hi ha previstes més incorporacions "quan tinguem la capacitat d'inscriure’ls", i han volgut enviar un missatge d’optimisme: "Competirem per tots els títols. Envio un missatge de tranquil·litat al barcelonisme: aquesta temporada tindrem un equip més competitiu".

Per tal de poder seguir fent incorporacions, "primer hem d'activar la segona palanca”. “No serà fàcil, però hi estem treballant. Quan ho fem, tindrem l'1:1 al 'fair-play' i podrem oficialitzar les incorporacions desitjades. La secretaria tècnica està treballant per satisfer les peticions de l'entrenador. No diré quants fitxatges farem, però sí que ens comprometem a reforçar la plantilla", ha dit el President.

I, sobre la inscripció dels ja fitxats, Mateu Alemany també s’ha mostrat clar: “Quant al 'fair-play', ja coneixeu la normativa. Per inscriure Sergi Roberto, Kessie i Christensen haurem de baixar la massa salarial. Quan activem la segona palanca, aconseguirem l'1:1 i tot serà molt més fàcil. L'any passat també ens va passar i, al final, vam aconseguir inscriure tots els fitxatges. D'alguna manera o d’una altra, en algun escenari a en un altre, ho aconseguirem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut