Kessie:

Kessie: "Hi ha pocs jugadors que poden dir que no al Barça, és el millor Club del món”

El migcampista ivorià arriba al conjunt blaugrana amb l’objectiu de “demostrar tot el que pot aportar a l’equip”

Franck Yannick Kessie ja és nou jugador del FC Barcelona. El migcampista ivorià ha estat presentat aquest dimecres com a nou futbolista culer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, acompanyat pel president Joan Laporta i el director de futbol Mateu Alemany. El migcampista ivorià ha mostrat l'ambició amb què encara aquesta nova etapa i s’ha mostrat molt orgullós i satisfet de vestir la samarreta blaugrana: “Hi ha pocs jugadors que poden dir que no al Barça, és el millor Club del món”. 

Qui també s’ha mostrat molt content per l’arribada de Kessie a Barcelona ha estat Joan Laporta. El president del Club ha afirmat que “estem molt satisfets pel fitxatge de Kessie perquè anem complint les expectatives de l’entrenador”.

mini_RP_Kessie-003

“Tinc moltes ganes de començar els entrenaments i conèixer als meus companys i a tots els membres del cos tècnic” ha confessat el nou fitxatge del FC Barcelona que, en aquesta línia, ha continuat demostrant el seu compromís amb el Club i l’entrenador des del primer minut. “Em poso a disposició de l’entrenador. Soc migcampista, però la posició exacta la decidirà ell”.

 

Un ídol amb passat blaugrana

Franck Kessie ha aprofitat la seva presentació com a jugador culer per desfer-se en elogis cap al seu ídol futbolístic: Yaya Touré, jugador que va vestir la samarreta blaugrana durant tres temporades. “És un gran jugador i molt complet. El meu somni és treballar molt per arribar a poder tenir una carrera com la seva”.

Jornada intensa a la Ciutat Esportiva

Abans de la roda de premsa de presentació, Kessie ha viscut un matí ple d’activitat. A primera hora del matí, ha passat la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva per, posteriorment, signar el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva, amb el president Joan Laporta.

mini_RevisioMedica_Kessie-014

Més tard, i sobre la gespa del camp Tito Vilanova, el president del Club li ha fet entrega del seu carnet de soci, abans de fer-se les primeres fotografies.

 

El torn de vestir-se de curt ha arribat després i, ja de blaugrana per primer cop, ha fet els tradicionals tocs de pilota com a nou jugador del FC Barcelona i ha participat en un petit ‘rondo’ amb nens de la Barça Academy.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut