Giráldez:

Giráldez: "És una final entre els dos millors equips d'Europa"

El tècnic blaugrana, juntament amb Alexia Putellas i Irene Paredes, parlen en la prèvia de la gran final de la UWCL a Torí

En la prèvia de la gran final de dissabte, el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, i les jugadores Alexia Putellas i Irene Paredes, han parlat en roda de premsa per analitzar el gran duel davant l'Olympique de Lió. A continuació, repassem les declaracions més destacades:


Jonatan Giráldez

"Per la història dels dos equips, el que ha demostrat el Lió, l'evolució del Barça... crec que a aquesta final arriben els dos millors equips d'Europa. Qui pugui venir gaudirà de tot l'espectable amb grans equips i grans jugadores". 

"El Lió ha mantingut una estructura forta, però manté la seva identitat. És un equip amb diversos registres, molt complicat".

"Tenim una gran motivació i ambició. Hem fet un gran paper tant a la Lliga com a la Champions, i la setmana neta que hem tingut per preparar la final ha sigut molt bona i molt intensa". 

"La història diu que no les hem guanyat mai i això és una motivació extra per guanyar, com va passar contra el Wolfsburg, on la personalitat que va mostrar l'equip va ser exemplar. Demà volem sortir amb tot per guanyar".

Alexia Putellas

"La confiança és màxima. Arribem a la final els dos millors equips d'Europa ara mateix. És un rival complicat, amb grans jugadores que ens obligarà al màxim, però tenim 100% de confiança que tot sortirà bé".

"És normal que l'afició tingui il·lusió, però ho veiem de manera molt positiva, sentirem molt a la nostra gent".

"Demà tenim l'oportunitat de revalidar el títol contra l'equip que ens va fer veure quin era el nivell mínim per ser campiones d'Europa".

"L'objectiu és tornar a aixecar la Copa. De les coses més boniques que hi ha en aquest esport és la incertesa, mai se sap qui guanyarà i això ho fa màgic".

Irene Paredes

"En els últims anys he jugat diverses vegades contra el Lió, i això em dóna una experiència que no es pot veure a simple vista. Espero que ens ajudi per demà".

"És normal que ens en tinguin ganes, que ens vulguin guanyar. Nosaltres també volem guanyar".

"Crec que som els dos millors equips d'Europa i segurament del món. Volem revalidar el títol, venim a això. Amb molt de respecte, però amb ganes de guanyar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut